Secret Santa 2020

Hieronder vind je alle directe linken van de sponsors en donateurs van de Secret Santa 2020 actie op onze Kleuren voor Volwassenen Facebook groep.
Op alfabetische volgorde.


On this page you find all the direct links to all the sponsor’s and donaters for our 2020 Secret Santa box for the Kleuren voor Volwassenen Facebook Group.
in Alphabetic order.

Thank you so much for your donation!

Voor deze Secret Santa Actie heb ik persoonlijk contact opgenomen met de onderstaande artiesten en bedrijven, om producten te mogen kopen en om donaties te vragen.

Allemaal hebben ze meegewerkt aan deze actie en daar ben ik superblij om. Hierdoor heb ik een mooi pakket kunnen samenstellen èn aan kunnen vullen met allemaal gedoneerde kleurplaten en deze mocht ik (met toestemming èn een vooraf bepaald aantal) uitprinten en in het pakket verwerken.
Hierdoor kan het zijn dat bij sommige pakketten een verschil in de kleurplaten zit.

Verder mocht ik bij Faber Castell Nederland èn MUS Creatief kleurproducten aanschaffen en daarvoor wil ik Mathilde en Myrthe heel erg bedanken! Zonder hun medewerking zou dit pakket niet gelukt zijn. Tevens hebben beide bedrijven ook nog gratis promotiemateriaal toegestuurd om bij elk pakket te voegen!

Bij deze wil ik alle artiesten nog even bij naam noemen, die òf een (PDF) kleurplaat hebben gedoneerd of daadwerkelijk een pakket met kleurplaten hebben toegestuurd. Deze lijst inclusief de linken vind je ook in de envelop in je pakket. Hieronder vind je de directe linken, zodat je zelf niets hoeft in te typen 😉

Anastasia Elly Koldareva, voor het speciaal voor ons maken van de kleurplaat Snow Queen

Hanna Karlzon, voor het beschikbaar stellen van de kleurplaat Bright

Jenoviya Art, voor het doneren van de kleurplaat New Year Queen

Johanna Basford, voor het doneren van de speciale kleurplaat Merry Christmas
“Merry Christmas and please send my very best wishes to all the members of your Facebook Group”

Julia Woning, voor het doneren van de superleuke Dikke Dames kleurplaat.

Klára Marková, voor het toesturen van de supermooie kaartjes met handtekening

Krystyna Nowak, voor het doneren van de prachtige kleurplaat

Laura Rafferty, voor het doneren van de prachtige kleurplaat Springtime with Kitty

Masja van den Berg, voor het toesturen van het prachtige kleurplaten pakket inclusief de 15% kortingscode voor haar webshop

Mariola Budek, voor het geweldige kaartje met persoonlijke tekst en handtekening

Monja Gates, voor het doneren van deze mooie kerst kleurplaat

Als laatste wil ik melden dat er ook nog donaties zijn gedaan door mij persoonlijk alsmede de Kleuren voor Volwassenen webshop en Made by Sammie.
Denk hier aan de extra verzendkosten die ik op mij heb genomen, de potjes Green for Oil, de anti-diefstalkaartjes, printen van de PDF kleurplaten en alle andere extra drukwerk en tijd/voorbereiding/uitvoering die in de pakketten zijn gestoken…
Ook wil ik Gebina Zon bedanken voor de eerste opzet voor deze Secret Santa actie, we hebben het (na samen te brainstormen) wat aan moeten passen, maar ik weet zeker dat iedereen hier nog meer blij mee is. Gebina heeft heel wat inspiratie gegeven voor de inhoud van de boxen. Dank je wel ♥