Contact

Welkom bij de Enige Echte Kleuren voor Volwassenen website.

Hoi, mijn naam is Sammie en ik heb in juni 2019 alle Kleuren voor Volwassenen social media overgenomen.
Het doel van deze website is jullie te informeren over deze mooie hobby, kleuren voor volwassenen.

Kleuren voor Volwassenen is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige hobby, het is niet alleen meer mandala’s kleuren of hele drukke kleurplaten. Nu komen er steeds meer prachtige kleurplaten van artiesten uit, zoals gezichten, bloemen, grayscale kleurplaten en hele gedetailleerde kleurplaten. Door de jaren heen zijn de kleurplaten steeds ‘volwassener’ geworden en ook de materialen om mee te kleuren worden steeds meer uitgebreid en verbeterd.

Als je met ons wilt samenwerken, voor bv een recensie, ben je van de pers of uitgever, dan kun je contact opnemen op via het onderstaande e-mailformulier. Laat weten wie je bent, wat je plannen zijn en wat Kleuren voor Volwassenen voor je kan betekenen, je krijgt zsm van ons een reactie, dan bespreken wij de mogelijkheden.

Sinds 2022 staan wij ook regelmatig op hobbybeurzen met een hele uitgebreid assortiment Faber-Castell kleurmaterialen, zowel de rode, blauwe als groene (de grootste keuze) serie nemen wij mee. En natuurlijk mag onze eigen Blendingset niet ontbreken, evenals de Dahle 133 puntenslijper.
Naast alle prachtige Faber-Castell kleurmaterialen, staan wij ook met alle boeken van Masja van den Berg in de stand en in uitzonderlijke gevallen nemen wij dan ook alle buitenlandse kleurboeken mee die in de webshop op voorraad zijn.

Ook zijn wij te vinden op Instagram en Facebook, de laatste met meerdere kleuren voor volwassenen groepen en een pagina.

Ons postadres is:
Kleuren voor Volwassenen
t.a.v. Sammie
Postbus 86
5160 AB Sprang Capelle

Whatsapp/SMS: +31 (0)6 42 441 545

Of stuur ons een e-mail:

Kleuren voor Volwassenen | KvK 18081163 | BTWnr. NL001788928B72


Abonneer je door je email-adres achter te laten, dan krijg je een automatische email als er een nieuwe recensie online komt en mis je geen nieuwe recensies meer.