Nieuwe groepsbuy’s

In de webshop organiseren wij regelmatig Groepsbuy’s oftewel Bulkbuy’s of Pre-sale’s.

Wat is een Groepsbuy?
Dat is een aankoop door één persoon van meerdere kleurboeken (in ons geval minimaal 15 kleurboeken), zodat de verzendingsprijs lager ligt en de boeken voor minder verkocht kunnen worden.

Op dit moment hebben wij vier Groepsbuy’s lopen, te weten:
Mariola Budek (alle titels)
Hanna Karlzon | Berattseler fran Atlantis
Sarah Richter | Dunkelbunt en Nachtschwärm


Mariola Budek

Alle titels zijn beschikbaar, hierboven vind je de foto met alle titels.
Heerlijke boeken, los te halen, zodat je de kleurplaten mooi plat kunt inkleuren, daarna kunnen ze weer ingebonden worden. Geweldig goed papier en hele goede kwaliteit.
Mariola Budek maakt alle boeken zelf en ze worden geleverd met wat extra’s en een handtekening


Hanna Karlzon

Berattseler fran Atlantis komt binnenkort uit en zal week 37/38 bij mij worden geleverd en daarna verzend ik ze zo snel mogelijk naar je toe.
Het is het eerste boek na Hanna’s operatie en het ziet er supergaaf uit, allemaal prachtige tekeningen weer. Dit is het vijfde deel uit de Berattseler fran… (Verhalen uit…) serie.


Sarah Richter

Beide boeken zijn supermooi en ook weer op prachtig papier gedrukt, te weten 250 grams papier (meer info vind je altijd in de webshop), voor deze gelden ook de regels: eerst moeten minimaal 15 boeken worden verkocht, voordat ik de bestelling aan Sarah Richter kan doorgeven. Ze komen uit Duitsland, dus ik denk dat de boeken na bestelling binnen 1-1,5 week bij mij zijn.


Voor alle boeken gelden dezelfde regels, als ze bij mij zijn, pak ik ze in als kado en krijg je bij elke bestelling een kleinigheidje in je pakket als dank voor je bestelling. Het is altijd een feest om uit te pakken, ook al is het helemaal voor jezelf!

Er is GEEN VOORRAAD van deze boeken!
Alle bestellingen worden standaard verzekerd verzonden, als het in een brievenbusdoosje past, dan kun je de volgende kortingscode gebruiken, maar ALLEEN voor Nederlandse adressen: VZ2020-NL, dan krijg je korting op de verzendkosten. Let op: Deze verzendoptie is op eigen risico!

Ga snel via de linken naar deze groepsbuy’s en sla je slag!

Geef een reactie