Hobbybeurzen

Welkom terug van vakantie!

De scholen zijn vandaag in Noord Brabant weer begonnen, vorige week ook al in het midden van het land. Binnenkort zijn alle scholen weer aan de gang en wij zijn alweer volop bezig met het organiseren en uitzoeken van de aankomende drie beurzen die op onze agenda staan!

Wij komen met een eigen stand naar de volgende beurzen toe:
PaperPassion 13-15 oktober 2023 Koepelhal te Tilburg
KreaDoe Najaar 1-5 november 2023 Jaarbeurs te Utrecht
Crea Weekend 24-26 november 2023 Broodfabriek te Rijswijk

Bij de PaperPassion kun je aan de balie komen voor Kleuren voor Volwassenen tips & tricks, verder verkopen wij natuurlijk Faber-Castell kleurmaterialen en nemen wij alle boeken van Masja van den Berg èn nog Buitenlandse kleurboeken vanuit de webshop mee! Onder andere de originele Zweedse uitgaven van Maria Trolle, Hanna Karlzon en nog meer artiesten.

Bij de KreaDoe hebben wij weer een mooie stand vol met Faber-Castell kleurmaterialen en is Masja van den Berg aanwezig met al haar prachtige kleurboeken!! Ook hier kun je langskomen voor tips & tricks en uitleg.

Bij het Crea Weekend in Rijswijk hebben wij naast alle Faber-Castell kleurmaterialen en de geweldige goede kwaliteit kleurboeken zelfs workshops die worden gegeven door Nicky Saliha van Faber-Castell Nederland. Zodra er meer bekend is over inschrijven, maak ik het bekend op onze facebook pagina, hou deze goed in de gaten! Naast de workshops kun je altijd aan de balie vragen of wij iets willen uitleggen.

Daarnaast hebben wij nog steeds een aantal Groepsbuy’s/Bulkbuy’s lopen in onze webshop, van onder andere Sarah Richter, Mariola Budek en het nieuwste boek van Hanna Karlzon (Verhalen uit Atlantis)

Wil je op de hoogte bijven?
Volg ons dan op Facebook of Instagram!

Veel kleurplezier in de tussentijd en misschien zie ik je op één van de beurzen!

Sammie

Geef een reactie