Masja van den Berg

Tekenen is Masja van den Berg’s grootste passie.

Ik vind het gewoon heerlijk om mijn fantasie de vrije loop te laten en andere werelden binnen te stappen. Werelden waar alles mogelijk is en alles kan worden gecreëerd. Op deze manier kan ik ruimte creëren voor mijn creativiteit en fantasie.

Masja van den Berg

Samen met haar mooie zoontje woont ze in een pittoresk stadje vlakbij de zee. Er is niets inspirerender voor haar, dan de wonderen van de natuur. De kleuren, de bloemen, de lucht en de vormen van zand … Ook inspireren culturele kunsten uit verre landen haar, zoals oude ornamenten en stoffen.

Al haar ontwerpen zijn met de hand getekend. Als klein meisje was zij altijd bezig met tekenen en kon ze uren achter mijn bureau zitten. Tegenwoordig is het vrijwel nog steeds hetzelfde! Het brengt haar gewoon rust en geluk.

In 2008 is Masja afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie. Na het behalen van haar Master in Fine Arts aan het Sandberg Instituut is zij begonnen met het maken van haar eerste kleurboeken voor volwassenen. Nu heeft ze er mijn eigen bedrijf van gemaakt. Het maakt het voor Masja mogelijk om elke dag haar passie voor tekenen en ontwerpen te oefenen. Hoe geweldig is dat!

Naast kleurboeken ontwerp ik ze ook wanddecoraties, stoffen, geboortekaartjes en werkt ze soms ook als freelancer.

Ik hoop mijn passie voor de wonderen van de wereld over te brengen door de creatie van mijn kleurboeken en op die manier de mensen om me heen te inspireren. Om anderen weg te laten drijven in ‘mijn wondere wereld’!

Liefs, Masja

Masja’s Christmas
Masja’s Mandala’s Spring
Masja’s Mandala’s
Colour your life
Versier je wereld
From Holland With Love
Mijn wonderlijke wereld 5
Mijn wonderlijke wereld 4
Mijn wonderlijke wereld 3
Mijn wonderlijke wereld 2
Mijn wonderlijke wereld 1
Masja’s Romance

Geef een reactie