Allereerste Secret Santa 2020

Afgelopen weken hebben wij een Secret Santa op onze Facebook Groep en Pagina gezet, ik zal het even uitleggen.

Vanuit de groep kwam de vraag of er een Secret Santa gedaan mocht worden, zie het maar als lootjes trekken. Hierbij zouden twee mensen aan elkaar gekoppeld worden en sturen dan voor een bepaald bedrag kado’s naar elkaar toe.

Helaas kregen we vanuit de leden opmerkingen dat mensen in het verleden mee hadden gedaan met zo’n actie, iets nieuw hadden gekocht en opgestuurd naar de ander en vervolgens geen kado’s terug ontvingen…

Dit heeft ons aan het denken gebracht. Wat als wij nu de inkopen doen, leuk verpakken en dit dan verzenden…

En het idee was geboren, direct ben ik contact op gaan nemen met mijn contacten en enkele sponsoren om inhoud voor de pakketten te regelen.

Inmiddels hebben we een aantal mooie pakketten samengesteld en zijn ze even geleden in de verkoop gegaan. De pakketten bestaan uit allemaal nieuwe kleurspullen van bekende en hele goede merken! Natuurlijk hoe groter de prijs, hoe groter het pakket.

Er zijn nog een beperkt aantal pakketten beschikbaar op de webshop, dit wordt de laatste week, ik ga alles nu bestellen en leuk inpakken, zodat het een feestje wordt om uit te pakken.
Mijn idee is de pakketten ingepakt en wel de eerste of uiterlijk de tweede week van December te versturen!

Sla je slag als je nog mee wilt doen met dit initiatief, inmiddels heb ik al wat tipjes van de sluier gelicht op onze Facebook groep en worden al velen verrast in december door de inhoud.

Neem eventueel ook een kijkje in de webshop voor buitenlandse kleurboeken die direct beschikbaar zijn om eventueel bij je pakket mee te verzenden…

Let erop!
Als er nog pakketten overblijven van deze Secret Santa Actie, zullen deze wel te koop blijven, maar dan gaat de prijs wel omhoog!
De pakketten zijn absoluut hun geld waard! Dus wees er snel bij…

Groetjes en alvast veel kleurplezier!