PaperPassion Nieuwsbrief

Hallo,

Kleuren voor Volwassenen staat op de aankomende PaperPassion SummerSpecial en geeft daar workshops kleuren voor volwassenen èn verkoopt heel veel soorten Faber Castell kleurmaterialen 🎉🎉🎉


De kleuren voor volwassenen workshops duren een half uur en daar krijg je voorbeelden te zien en uitleg over onder andere lagen kleuren en blenden, daarna mag je zelf met de mooie Faber Castell kleurmaterialen aan de slag op een superleuke kleurplaat van Masja van den Berg.

Tussen de workshops door (er worden 4 workshops per dag gegeven) laat Sammie nog veel meer Faber Castell kleurmaterialen zien en kun je in de shop natuurlijk alles kopen wat er in de workshop gebruikt wordt.

Daarnaast nemen wij ook de Blendingsetjes mee en hebben wij een heel breed assortiment Faber Castell kleurmaterialen, zowel van de Rode, de Blauwe en de Groene serie nemen wij van alles mee. Heel veel keus in heel veel prijsklasses.

Voor de workshop kun je je hier opgeven. Doe je mee met de workshop zijn er voor sommige artikelen een extra aanbieding en krijg je een beetje extra korting bij je aankoop.

Meer informatie vind je onderin dit bericht.


Voor meer informatie kijk je bij PaperPassion of bij onze eigen pagina op deze website.

Tickets kun je nog steeds kopen via deze link.

En wil je kans maken op twee vrijkaartjes voor deze beurs? Doe dan mee met de winactie op de Kleuren voor Volwassenen Facebook pagina.

Ook bij Made by Sammie wordt er één kaartje & 1x deelname aan de Kleuren voor Volwassenen workshop verloot!


Op de Paperpassion beurs van 5 tot en met 6 augustus 2022 staat Kleuren voor Volwassenen voor het eerst om kleuren voor volwassenen workshops en demonstraties te geven, daarnaast verkopen wij Faber Castell kleurmaterialen.
Ik kom zelf al heel wat jaren op leuke hobby beurzen, maar mis echt de diversiteit in kleurspullen en daar probeer ik wat aan te veranderen, door het zelf aan te pakken en te proberen mijn gewonnen informatie te delen met mensen. Op de afgelopen beurzen zag ik af en toe een doos met potloden in een stand, maar nooit een mooie collectie in één stand waar je een keuze uit kunt maken.

Naast Kleuren voor Volwassenen en Faber Castell staan wij samen met Masja van den Berg op deze beurs, deze kleurboeken artiest maakt prachtige heel makkelijk toegankelijke kleurboeken voor volwassenen. Met prachtige handgemaakte tekeningen en mooie speciale mandala’s, niet de (drukke) steeds repeterende soort mandala’s, maar juist de mooie en hele andere soort mandala. Met bijvoorbeeld een mooie pauw in de tekening of vlinders en veel bloemen.

Het allerlaatste boek Masja’s Mandala’s Kleuren op nummer is juist weer heel wat anders, allemaal mooie speciale mandala’s uit de vorige boeken, hier en daar aangepast voor kleuren op nummer en dan handig met de nummers erin, zodat je het makkelijk in kunt kleuren en niet na hoeft te denken welke kleur je nu gaat pakken. Dat heeft Masja allemaal al voor je uitgedacht en ingevuld. Je hoeft alleen nog maar lekker je kleurpotloden of stiften tevoorschijn te halen en te gaan kleuren!

Masja neemt heel veel van haar boeken mee naar deze beurs en ze signeert ze ook voor je als je dat leuk vind! Ik weet al dat ze ook leuke beursaanbiedingen heeft.

Meer informatie:
Bij de workshop werken wij dan ook op één van deze prachtige kleuren op nummer kleurplaten…nog makkelijker, want ik heb de kleuren ook al voor je uitgezocht 😉
Voor de workshop werken wij met Faber Castell Polychromos, Albrecht Dürer, Goldfaber, Goldfaber Aqua en Pitt Artist Brush pen. Daarnaast werken we ook met de blendingolie, Faber Castell papieren doezelaar en de waterbrush.
Als eerste laat ik je voorbeelden die ik heb gemaakt met de bovengenoemde materialen zien en daarna mag je zelf op een tekening van Masja van den Berg aan de slag. Natuurlijk blijf ik erbij om tips en uitleg te geven. Vragen mag je natuurlijk ook tijdens deze workshop.

Tussen de workshops door geef ik demonstraties over nog veel meer Faber Castell kleurmaterialen. Deze beurs zijn er ook leuke aanbiedingen te vinden van Faber Castell kleurmaterialen. Ik heb Faber Castell materialen mee die ik zelf op een beurs de afgelopen jaren nog niet heb gezien! Qua materiaalkeuze en qua diverse soorten.


Masja en ik zijn super enthousiast en hebben er heeeeel veel zin in! Zien we jou bij de beurs?

PS: de website is ook weer geupdate met veel leuke nieuwe recensies

Heel veel kleurgroetjes


www.kleurvolwassen.nl
www.kleurvolwassen-webshop.nl

6 Juli 2022

Kleuren voor Volwassenen © 2019-2022

Geef een antwoord