Over Sammie

Mijn naam is Sammie en ik heb het stokje overgenomen van Linda en Cynthia op 1 juni 2019.

Sammie

Ik kleur sinds juli 2016 en was binnen een dag helemaal verslaafd, daarna heb ik een maand lang elke dag een kleurplaat of meerdere kaartjes gekleurd.

Mijn allereerste boek was van Masja van den Berg genaamd Mijn Wondelijke Wereld nummer 1 en deze heb ik bijna volgekleurd.

Na een tijd lang mandalas, kaartjes en in de kleurboeken van Masja van den Berg en Johanna Basford te hebben gekleurd, ben ik erachter gekomen dat ik gezichten, haren en bloemen heel erg leuk vind om te kleuren en momenteel doe ik dat heel veel.

Vanaf augustus 2018 tot en met mei 2019 heb ik deel uitgemaakt van het Derwent Colourstock Designteam en heb ik daarvoor elke maand twee kleurplaten uitgebreid laten zien met stap-voor-stap foto’s en kleurnummers/namen. Dit heb ik echt met heel veel plezier gedaan en de bovenstaande paaskaart is daar één van.

Ik ben helemaal weg van kleuren met potloden, het liefst met zachte potloden en mijn favoriete merken zijn Faber Castell, Derwent, Prismacolor Premier, Koh-I-Noor, Caran D’ache. Ik probeer af te wisselen met merken, maar meestal kleur ik niet met meerdere merken door elkaar. Wat ik wel doe is een combinatie maken van bv Derwent Inktense en dan Coloursoft of Lightfast erbij of Faber Castell Albrecht Dürer als basis en dan met Polychromos de diepte erin maken.

In 2017 ben ik serieus aan het tekenen geslagen en maak ik sindsdien deze kaartjes en boekenleggers op aanvraag.

Veel plezier met het lezen op deze pagina, ik ga mijn best doen om weer van alles te plaatsen.
Groetjes Sammie