Kleuren voor Volwassenen op de Krea Doe 2019!

Op het laatste moment hebben wij een uitnodiging gekregen om een workshop te organiseren op de Krea Doe 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Sammie gaat daar een workshop Kleurtechnieken Q&A geven, hier worden onder andere laagjes kleuren, blenden en schaduwen kleuren uitgelegd. Je kunt plaatsnemen aan de Workshop tafel, elke ronde duurt 30 minuten, maar mocht het niet druk zijn, dan mag je gewoon blijven zitten.

De dagen dat Sammie aanwezig is zijn woensdag 30 oktober, zaterdag 2 november en zondag 3 november. De workshop tijden zijn 10:30 – 12:00 uur en 13:00 – 15:00 uur.

Ook dit jaar staan wij samen met Masja van den Berg op de Krea Doe en gebruiken wij haar ter beschikking gestelde kleurplaten als basis om de technieken uit te leggen.

Daarnaast maken wij gebruik van de potloden van de Creative Studio lijn van Faber Castell. Dat zijn de Goldfaber potloden, de normale en de aqua.

Verder gebruiken wij ook de Faber Castell Softpastels voor achtergronden te maken, ook een techiek die wordt uitgelegd. Natuurlijk mag je zelf ook even met de materialen aan de slag en als de kleurplaat nog niet klaar is, dan maak je hem gewoon thuis af. Als hij af is, mag je hem natuurlijk posten op de Kleuren voor Volwassenen Facebook groep.

Wij staan, samen met Masja van den Berg, op het Mashtag Mixed Media paviljoen (07.A001), tussen hal 7 en hal 8.
Faber Castell staat in hal 8 op plaats 08.F031.

Masja van den Berg gaat weer een prachtige wand tekening maken en heeft signeersessies om iets in haar nieuwe boek te schrijven.

Zien wij je daar?
Sammie