Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.kleurvolwassen.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van de site is © kleurvolwassen.nl, alles is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt (zo niet dan is dat aangegeven). Het misbruiken of gebruiken van de foto’s  is niet toegestaan zonder toestemming van Kleuren voor Volwassenen.

Kleurvolwassen.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Kleurvolwassen.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Kleurvolwassen.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Kleurvolwassen.nl en is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op Kleurvolwassen.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s