Review Copic Ciao Markers

Onlangs ontvingen wij van Colourstock een prachtige set Copic Ciao markers om te reviewen voor KvV. Hiervoor willen wij Colourstock natuurlijk hartelijk bedanken!

Omdat ik, Cynthia, het liefste met markers kleur stonden de Copic markers al een lange tijd bovenaan mijn lijstje. Het was dan ook een feest om deze prachtige set uit te pakken en om er mee aan de slag te gaan!

  

Informatie over de Copic Ciao markers:
Copic Ciao is de voordeligste allround marker op alcoholbasis. Voorzien van een universele beitel- en een handige penseelpunt is deze marker ideaal voor iedere vorm van illustratie en kunst. De marker is voorzien van een gekleurde dop, voor eenvoudige kleurherkenning. Copic Ciao is los leverbaar in 180 kleuren en sets van 12, 36 en 72 kleuren. bron

Ik ontving de markerset C met 36 verschillende kleuren, de kleuren zien er allemaal prachtig uit en mijn handen jeuken dan ook om hier mee aan de slag te kunnen gaan!

  

De penseelpunt is iets waar ik nog niet eerder mee gewerkt hebt, dit is dus zeker even wennen maar went redelijk snel! De andere kant van de marker bestaat uit een beitelpunt, handig voor grotere oppervlakken.

Laten we beginnen met een mandala in het zevende enige echte mandalakleurboek van BBNC. Deze is overigens hier te koop.

Ik zoek een mooie grote mandala uit, 5 kleuren van de Copic Ciao en ik begin met kleuren. Wauw wat kleurt dit anders zeg, de penseelpunt is redelijk flexibel waardoor ik voorzichtiger kleur dan anders.

De marker bloedt niet waardoor het kleuren redelijk makkelijk gaat en de kleuren zijn werkelijk prachtig! Eigenlijk gewoon precies zoals de kleur op de dop.

Ook dit zijn alcoholmarkers dus ja, ze drukken door! Dat is een keuze die je maakt als je in kleurboeken gaat kleuren. Persoonlijk vind ik dit geen probleem.

Uiteraard is dit niet de enige plaat die ik gekleurd heb, ook in de mandala-agenda en in zwoele zomeravonden kleuren deze markers fantastisch!

Ik ben officieel verliefd, verliefd op deze Copic markers! Qua prijzen liggen deze markers wel hoger dan wat wij gewend zijn met standaardmarkers van de action of andere merken. Maar wat mij betreft zijn de Copics het waard. Grote voordeel is dat je ze los kunt kopen en zo dus bij elkaar kunt sparen.

Wil je meer zien van de Copics neem dan een kijkje op de blog van Colourstock of wordt lid van de speciale facebookgroep.

Via de webwinkel van De Kwast kun je de diverse Copics bekijken, diegene waar ik mee gewerkt hebt zijn de Copic Ciao markers, de voordeligste uitvoering. Bekijk het aanbod hier.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

 

2 gedachtes over “Review Copic Ciao Markers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s