Review – Johanna’s Kerst – Kosmos Creatief

Dag Sinterklaasje, dáág, dáág, dáág, dáág….. Sinterklaas is het land uit en dus is het tijd voor kerst!

Van Kosmos Creatief ontvingen wij onlangs het nieuwe kleurboek van Johanna Basford, waarvoor onze hartelijk dank. Johanna Basford is ook bekend van onder andere de kleurboeken Mijn geheime tuin, De verborgen oceaan en Het betoverde woud.

Haar nieuwe kleurboek; Johanna’s kerst hebben wij natuurlijk weer voor jullie getest.

kerst

Informatie van internet:
Na de bestsellers, zoals Mijn geheime tuin en De verborgen oceaan, maakte kleurkoningin Johanna Basford fascinerende kleurplaten voor dit kerstkleurboek voor volwassenen. In De magie van kerst illustreerde ze haar ideale kerstfeest; mooie sneeuwvlokken, bergen kerstcadeaus en heel veel kerstvogeltjes. Johanna’s kerstkleurboek laat alle magie zien die Kerstmis met zich meebrengt en wacht erop om tot leven te worden gewekt met kleur!

Bij elke nieuwe uitgave van Johanna Basford ben ik weer enthousiast. Deze vrouw maakt zulke mooie boeken en de platen nodigen dan ook echt uit om te kleuren! Dit kerstkleurboek komt dan ook weer als geroepen en mijn stiften en potloden roepen mij direct!

Benieuwd naar de inhoud van het boek?

Het boek is weer vierkant zoals wij van Johanna gewend zijn en heeft een mooi formaat. Het papier is deze keer gekozen door bekende kleurders in Nederland. Een zeer goede keuze als je het mij vraagt.

Johanna's Kerst - Johanna Basford - 01 Johanna's Kerst - Johanna Basford - 02

Ik ben begonnen aan een plaat met daarop een kerstboom. Zelf ben ik niet zo’n grote fan van kerst maar dit kleurboek zorgt er toch een beetje voor dat ik in de kerststemming raak. Kerstliedjes zingend kleur ik de boom in en komt mijn kerstboom langzaam tot leven! Wat is het toch leuk om te zien wat kleur met je kleurplaat doet.

Johanna's Kerst - Johanna Basford - 03 Johanna's Kerst - Johanna Basford - 04

Het papier kleurt fantastisch met zowel mijn Stabilo 68 stiften als mijn Faber Castell Pitt stiften. Het drukt niet door en al zou het doordrukken is dat ook geen probleem, het boek is namelijk enkelzijdig gedrukt. Elke plaat heeft een kartelrandje erg handig. Stel je wil je mooie kleurplaat inlijsten dan kan je hem er voorzichtig uit scheuren.

Johanna's Kerst - Johanna Basford - 05

Verder ben ik weg van de kaft. Deze kan je uit klappen en ook inkleuren. Het flapje is zwart dus daar kan je weer heel wat anders van maken. Erg leuk gedaan!

Van dit kleurboek wordt je toch hoe dan ook al vrolijk? Leuk om te doen zo in deze koude decembermaand.

Wil jij nu ook graag kleuren in Johanna’s Kerst? Of mag deze gewoon niet ontbreken in je verzameling? Bestel hem dan hier voor €12,50.

Veel kleurplezier en geniet alvast van de kerstdagen!

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s