Review – Franciens katten kerstkleurboek om te versturen – Kosmos Uitgevers

Van uitgeverij Kosmos ontvingen wij Franciens Katten Kerstkleurboek om te versturen en daar  een recensie over te maken, waarvoor onze hartelijke dank. [Click here for English]

Franciens katten cover

Informatie van internet:

In Franciens katten kerstkleurboek staan 12 ansichtkaarten met winterse decors en de beroemde katten van Francien van Westering in de hoofdrol! Op de achterzijde van dit kaartenboek staan de originele kattenillustraties als inkleurvoorbeeld. Geef Franciens katten kleur en maak vrienden en familie blij met een unieke kerstkaart!

francienskatten01_01   francienskatten01_02

Wat zijn dit toch leuke kaarten. In mijn vorige review was het ook al moeilijk zoeken welke ik zou kiezen. Deze keer heb ik voor 3 kaarten gekozen die ik jullie wil laten zien.

De eerste heb ik gedaan met Polychromos van Faber Castell en het pakt heerlijk op papier. Maar naar mijn mening was het niet kersterig genoeg en ben ik er overheen gegaan met Spectrum Noir Sparkle voor de glitters. Om het af te maken had ik bij de Action glitterhaarspray gekocht en die (in de tuin) er overheen gespoten. Het resultaat is erg leuk geworden en de Spectrum Noir drukt niet door.

francienskatten01_03   francienskatten01_04

Natuurlijk laten wij ook de binnenkant zien van de kleurkaarten.

Zoals jullie kunnen zien is de ene foto met daglicht en de andere met de daglichtlamp gemaakt. Dat heb je helaas in de winter.

francienskatten03_01  francienskatten03_02

Voor de tweede kaart heb ik gekozen voor Faber Castell Pitt Brush Pens. Stiften is niet mijn specialiteit, maar ik wou het toch aan jullie laten zien dat ook dit goed werkt op dit papier. En het fijne is dat ook dit niet doordrukt. Wil je het helemaal af maken als je ze verstuurd, kan je ze natuurlijk ook lamineren.

francienskatten03_03

Ondanks mijn niet-stift-kunsten ben ik zeer tevreden met het resultaat!

francienskatten02_01  francienskatten02_02

Als laatste heb ik deze schattige kaart gekozen. Ik kan er niks aan doen, maar ik pak toch steeds weer mijn Polychromos. Van alle drie de kaarten ben ik het meest tevreden met deze. Wat ik wel jammer vind, is dat ik de muis met grijs heb gedaan en de kerstballen met zilver en je niet echt het verschil ziet.

francienskatten02_03  francienskatten02_04

Zeg nou zelf, dit is toch een schatje geworden?!

Heb je zin gekregen om ook je eigen kerstkaarten te kleuren?  Bestel deze kaarten dan nu bij Bol.com door hier te klikken. De kaarten kosten €7,99.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s