Review – Vogelrijk – Lantaarn Publishers

Van Lantaarn Publishers ontvingen wij onlangs hun nieuwe kleurboek Vogelrijk. Waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank! Dit kleurboek is de opvolger van Dierenrijk en daardoor direct een favoriet van mij. Ik hou van priegelplaten met diverse patronen dus laten we snel aan de slag gaan. [Click here for English].

Vogelrijk Uitgeverij Lantaarn

Allereerst natuurlijk weer een filmpje van de binnenkant.

Informatie van de uitgever;
Vlieg mee en geniet van deze verzameling prachtige detailtekeningen van vogels. Breng ze allemaal met kleur tot leven: een machtige Amerikaanse zeearend, een vorstelijke zwaan, een fantastische flamingo, een prachtige roodbuikspecht en nog veel meer! De bladzijden kunnen uit het boek worden gehaald en na voltooiing worden ingelijst.

Wat een prachtig groot kleurboek is dit weer van Lantaarn Publishers. Een kleurboek van ongeveer 30×30 cm en alle platen enkelzijdig gedrukt. Dat is zeker voor mij als markerliefhebber een fijne bijkomstigheid!

Mijn eerste plaat heb ik gekleurd met 4 tinten markers en daar is dit papier zeker zeer geschikt voor! Uiteraard drukt het wel door maar omdat de platen enkelzijdig gedrukt zijn is dit geen enkel probleem.

04  05

Ik heb er bij deze plaat voor gekozen om alle kleine vakjes afzonderlijk van elkaar in te kleuren. Hierdoor krijg je een heel kleurrijk effect.

06  07

Een fijne plaat om te kleuren en ik ben echt heel blij met het resultaat. Heb nog gedacht om de achtergrond in te kleuren maar ben dan bang dat ik de plaat verpest.

01 02

De tweede plaat ben ik ook gaan kleuren maar dan meer op vlakken, zo krijg je weer een heel ander effect. Ook deze plaat is gekleurd met markers, dat vind ik zelf gewoon het prettigste werken.

03

Vogelrijk is wat mij betreft echt een leuk boek! De platen kun je langs de scheurlijn na het kleuren ook uitscheuren waardoor je ze kunt inlijsten en ophangen. Zo maak je een persoonlijk kunstwerkje. Ook leuk om als kadootje te geven.

Ben je net zo enthousiast als dat ik ben? Het kleurboek Vogelrijk is verkrijgbaar voor 12,50 euro via bol.com, en eci.nl.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s