Review – Tulpen aquarelleren – Karakter uitgevers

Van Karakter Uitgevers ontvingen wij het boek Tulpen aquarelleren, waarvoor onze hartelijke dank. Toen ik het boek in handen kreeg was mijn eerste gedachte ‘wat moet ik dáár nou mee?! Het is geen kleurboek! Ik bladerde het door en was even beduusd. Hoe ga ik een boek reviewen wat me op het eerste gezicht totaal niet aanspreekt, wat overtrekvellen bevat en wat duidelijk bedoeld is om schilderijen mee te maken? [Click here for English]

Review Tulpen aquarelleren - Fiona Peart

Lees verder →

 

2 gedachtes over “Review – Tulpen aquarelleren – Karakter uitgevers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s