Review – Tangle Schatten – BBNC Uitgevers

Van uitgeverij BBNC ontvingen we “Tangle Schatten”, waarvoor we hen hartelijk danken. Het is een boek met een oogstrelende cover. En ook de inhoud stelt niet teleur. Er staat een grote hoeveelheid kleurplaten in, op mooi stevig en wit papier. [Click here for English]
Tangle Schatten Kaft

 

 

 

 

 

 

 

Voorin staan diverse pagina’s waarin kleurtechnieken staan uitgelegd, inclusief een mooi kleurenwiel. Achterin het boek staan verschillende pagina’s waarop je de beschreven technieken kunt uitproberen. Ook zijn een aantal boekenleggers, om in te kleuren en uit te knippen, achterin opgenomen. Erg leuk. Het boek is stevig in katernen gebonden en kan mooi plat gelegd worden. Alle pagina’s hebben een perforatierand zodat je de platen er uit kunt nemen.

Ik heb twee platen in dit boek ingekleurd, waarvan de eerste met Faber Castell Polychromos kleurpotloden.

Tangle Schatten potlood

Zelf vond ik dit een leuke frisse plaat geworden. De potloden waren een plezier om mee te kleuren in dit boek. Dat is natuurlijk te danken aan de Polychromos zelf, maar het papier maakt het kleuren extra fijn. Ik heb geen blenderpotlood gebruikt maar met de potloden zelf geblend. Over een achtergrond heb ik getwijfeld, maar uiteindelijk vond ik het wel leuk en fris, zo wit.

Daarna heb ik een plaat ingekleurd met Faber Castell Pitt pastel potloden:Tangle Schatten Pastel

Ook deze vond ik leuk om te doen. Wat ik een beetje jammer vond was dat het uitwrijven van het pastel met een papieren doezelaar enigszins stroef ging, en er een iets streperiger resultaat ontstond dan ik gewild had. Dat ligt op de een of andere manier aan het papier, want dat gebeurt normaliter niet met deze pastelpotloden.

Desondanks kan ik niet anders concluderen dan dat dit een leuk, mooi vorm gegeven boek is met een boel aantrekkelijke platen. Erg geschikt voor het werken met kleurpotloden.

Heb je zin gekregen om ook in dit mooie kleurboek te beginnen? Bestel hem dan voor € 12,50 door hier te klikken.

Wij bedanken Leo voor zijn tijd en inzet bij het opstellen van deze review.
Wil je Leo volgen? dat kan op Facebook en via zijn eigen website.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

 

Een gedachte over “Review – Tangle Schatten – BBNC Uitgevers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s