Review – De Magische Stad – Kosmos Uitgevers

Na het zien van filmpjes op Youtube en diverse platen in onze Facebookgroep, moest ik dit boek gewoon aan mijn collectie toevoegen. Mijn handen jeukten om er óók in te kleuren. Ik heb het over ‘De Magische Stad’ van Lizzie Mary Cullen, alhoewel ik hem in het Engels heb gekocht en dan heet het boek ‘The Magical City’. [Click here for English]

MCcoverNL.jpg   MCcover.jpg

Lees verder →

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s