Review – Mijn wereldatlas kleurboek – Lantaarn Publishers

Hoe leuk is dit . . .  Je eigen Wereldatlas kleurboek,  uitgegeven door Lantaarn publishers.

coverWA.jpg

Informatie van internet:

Pak je kleurpotloden en ontdek de wereld! Dit boek staat vol met landen, dieren, mensen en beroemde bouwwerken om in te kleuren. Klaar? Scheur dan je kunstwerk uit en hang het op. Creatief en educatief.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie zoiets had van mijn hemel wat moet ik hier nou mee? Maar al kleurende werd het steeds leuker om te doen. Aangezien ik graag naar origineel kleur heb ik Google erbij gepakt en alle tekeningen opgezocht om een zo werkelijk mogelijk beeld te creëren. Zowel Faber Castell Polychromos als Stabilo 68 werken heerlijk in dit boek.

01WA.jpg   02WA.jpg

03WA.jpg   04WA.jpg

Het is wit glad papier dus beide materialen gleden heerlijk over het papier. Soms had ik wel wat moeite met de grootte van het boek, namelijk 40 cm hoog bij 28,5 cm breed. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb heel veel plezier beleefd in het opzoeken van de afbeeldingen en ze zo goed mogelijk nakleuren. En je leert er ook nog eens van. Echt een superleuk en leerzaam boek.

05WA.jpg   06WA.jpg

07WA.jpg   08WA.jpg

De wereldkaart heb ik met Faber Castell Polychromos gekleurd en volledig opgezocht in Google. Bij Oost-Europa wilde ik gewoon lekker kleuren met stift, maar gaandeweg ben ik toch de dingen weer op gaan zoeken, en heb ik de plaat zowel met potlood als stift gekleurd.

Wil jij ook de wereld rond samen met al je kleurmaterialen? Dan is dit Wereldatlas kleurboek echt wat voor jou! Je kunt dit boek voor € 9,99 bestellen door hier te klikken.

Wij bedanken Simone voor haar tijd en inzet bij het opstellen van deze review.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s