Review – Natuur kleurboek – Deltas

Vol enthousiasme begonnen mijn kleurcollega en ik aan dit leuke ‘Natuur kleurboek’, uitgegeven door Deltas. Het boekje is 23×22 cm en heeft ietwat ruw, wit papier.

coverNK

Informatie van internet:

Met dit kleurboek kom je helemaal tot rust… Kies kleurpotloden, viltstiften, pastels of verf en volg de kleuraanwijzingen. Laat je meevoeren naar wonderlijke en rustgevende natuurlandschappen. Maak je hoofd leeg en geniet van een moment voor jezelf, terwijl je de mooiste kunstwerkjes tevoorschijn tovert.

Het boek bevat uitscheurbare bladzijdes, met allemaal mozaïekachtige vormpjes met een gekleurde stip erin, die aangeeft welke kleur je moet gebruiken.  Het is het idee van kleuren op nummer, maar dan met een voorgekleurde stip.

Aangezien er voorbeelden in het boekje staan dachten wij een van die te gaan kleuren, zodat we goed konden laten zien wat het moest worden. Maar helaas, al kleurende kwamen we tot de conclusie dat je en heel veel kleurtjes moest gebruiken (die je maar net moet hebben, en we hebben er nogal wat), en dat zowel stift als potlood helemaal niet mooi werd. En al helemaal niet het resultaat gaf zoals op de foto.

01NK.jpg   02NK.jpg

We hebben het meerdere malen met verschillende materialen en technieken geprobeerd, maar wij krijgen het niet voor elkaar.

03NK.jpg   04NK.jpg

Daarom dus bij deze review helaas geen foto’s van afgemaakte kleurplaten. Maar laat onze ervaring je niet tegen houden het boekje te kopen. Misschien lukt het jullie wel.

Denk jij dat het jou wel zal lukken om iets moois te maken van de platen in dit kleurboek? Neem dan de uitdaging aan en bestel hem voor € 12,50 door hier te klikken.

Wij bedanken Simone voor haar tijd en inzet bij het opstellen van deze review.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s