Review – Kleur Manga – HQN Kleurboeken

Ooeeehhhh het ‘Monster Manga Kleurboek’ van HQN Kleurboeken, met een formaat van 22×22 cm met wit, wat ruw papier, is onwijs gaaf.

coverKM

Informatie van internet:

Voor de allereerste keer kunnen fans van het populaire The Monster Book of Manga hun favoriete mangafiguur inkleuren! In dit kleurboek vind je een bloeddorstige draak, een heldhaftige krijger, een mechanische octopus, een onbevreesde strijdster, een gewapende dwerg en vele andere fascinerende fantasiewezens.

Kleur Manga zal je creativiteit prikkelen en je inspireren – of je nu fan bent van manga of gewoon van kleuren houdt.

Elke plaat daagt je wel uit om er iets mee te gaan doen. Hoe meer ik er doorheen bladerde, hoe meer ik zag wat ik graag wilde gaan kleuren. Mijn eerste ‘hip hop’-plaat met Stabilo 68 gaf me eerst het gevoel dat er aan m’n stift gezogen werd en het strepen ging geven. En inderdaad, het papier is er wel gevoelig voor. Maar hij kleurde lekker weg.

01KM   02KM

03KM   04KM

Mijn Bruynzeel Colour Expressions heb ik ook gebruikt in dit boekje. Ik moet zeggen dat het goed afgaf, maar de structuur van het papier bleef wel zichtbaar. Wat ik toch wel jammer vond. Dus heb ik m’n Lyra blendpotlood erbij gepakt om de structuur een beetje weg te blenden. Ik moet zeggen, ik ben niet ontevreden.

05KM   06KM

07KM   08KM

Elke plaat trekt me wel om te gaan kleuren. De ene is wat simpeler dan de andere. De ene heeft een witte achtergrond en de ander een zwarte achtergrond, wat voor hele verschillende resultaten zorgt. I loveeeeee dit boekje en ga er zeker met veel plezier in werken.

Ben jij ook Manga-fan of lijkt het je leuk om al deze fantasiefiguren zelf te kleuren? Door hier te klikken kun je dit leuke kleurboekje voor € 7,95 bestellen.

Wij bedanken Simone voor haar tijd en inzet bij het opstellen van deze review.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Een gedachte over “Review – Kleur Manga – HQN Kleurboeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s