Review – Dierenwereld – Lantaarn Publishers

Toen ik dit boek voor m’n vriendin had gekocht dacht ik dit is niks voor mij. Maar voor m’n review mocht ik werken in dit fantastische boek. Het boek genaamd Dierenwereld, van Lantaarn Publishers, is 29×29 cm en heeft mooi, stevig wit papier.

cover

Informatie van Internet:

De bestseller The Menagerie nu ook in Nederlandse editie!
Verken de beestenboel in dit kleurboek: een verzameling prachtige, gedetailleerd getekende dieren. Van een majestueuze hertenbok en een edele giraf tot een schattige kleine panda en een nieuwsgierig konijn, breng elk dier zelf tot leven door te kleuren.
De bladzijden kunnen uit het boek worden gehaald en na voltooiing worden ingelijst.

Bij sommige platen zijn wat voorgekleurde details te zien, wat ik een leuk iets vond om mee te nemen in mijn kleurkeuze.

M’n eerste plaat ging ik natuurlijk met Stabilo 68 kleuren (hier kleur ik het liefst mee). De zebra daagde me uit om hem in regenboogkleuren te kleuren, want ja, aan een zwart-wit beest valt weinig te kleuren. Hij kleurde heerlijk weg. Voor ik het wist was hij af. En heb ik nu dit super gezellige regenboogzebraatje in dit te gekke boek.

01  02

03   04

Ook wilde ik graag kijken hoe m’n Bruynzeel Colour Expressions het deden in dit boek. Nou, ze zijn voor elkaar gemaakt leek wel. Ook deze plaat kleurde heerlijk weg. Veel kleine details om iets moois van te maken. Naast de Schotse hooglander stonden al ingekleurde details die ik besloot in m’n kleurkeuze mee te nemen.

01sh   02sh

Al snel had ik de nodige details gekleurd en besloot ik dat ik er nog een kleur aan toe wilde voegen, maar wilde wel een beetje bij de originele kleur van de Schotse Hooglander blijven.

03sh   04sh

Echt een super leuk boek om te kleuren. Beetje mozaïek-idee, met veel details. Stevig papier, dus de stiften drukken niet door.

Ben jij nu ook helemaal enthousiast geworden? Wacht dan niet en bestel dit mooie kleurboek voor € 12,50 door hier te klikken.

Wij bedanken Simone voor haar tijd en inzet bij het opstellen van deze review.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s