Review – In the pocket – Lantaarn Publishers

Hoe ontzettend leuk is dit boekje. ‘In the Pocket – Natuur’ is een boekje van 13.5x18x2.5 cm. Het boekje bevat een harde kaft met daarin 10 potloodjes en een magneetje waarmee je het boekje dicht kan bundelen.

cover

Informatie van Internet:

Talloze mooie ontwerpen, goed voor uren kleurplezier en ontspanning. Geef de afbeeldingen kleuren uit de werkelijkheid of gebruik uw fantasie! Dit handige pocketformaat past in elke handtas, inclusief 10 kleurpotloden.

Als je het boekje openslaat zitten er kleurplaten van de natuur in. Deze platen zijn 12×17 cm en op mooi, wit, stevig, maar toch wat glad papier gedrukt. Ik kon niet wachten ermee aan de slag te gaan toen ik er doorheen bladerde. Aan de voorkant een kleurplaat en achterop een donker gedrukte krans met een licht gedrukte achtergrond van de plaat op de voorkant. Hier kun je op noteren waar je was toen je de plaat kleurde en welke datum. Super leuk!

Uiteraard moest ik van mezelf met de bijgeleverde potloodjes beginnen, maar deze gaven zo slecht af dat zelfs drie lagen geen kleur gaf. Dit kan je zien op de eerste foto van de roos.

01Roos   02Roos

Al snel pakte ik dus m’n Bruynzeel Colour Expressions erbij die lekker over het papier gleden. Mooi laag voor laag met verschillende kleuren. Ook zijn er wat details voorgetekend die je weer heel mooi op kon pakken tijdens het kleuren.

Graag wilde ik ook met m’n Stabilo 68 in dit boekje werken. De ara leek me de aangewezen plaat.

01Ara   02Ara

Lekker harde kleuren. Maar door het toch wat gladde papier mooi vloeibaar, waardoor er bijna geen strepen ontstaan. Ook kon ik de kleuren wat in elkaar over laten lopen.

Ik had de smaak te pakken en moest en zou ook nog het girafje kleuren. Zo een leukerd kon ik toch niet overslaan. Deze heb ik ook gekleurd met Stabilo 68.

01Giraffe   02Giraffe

Zoals ik al vertelde staat er achter op elke plaat een krans met een deel van de kleurplaat van de voorkant, dus die heb ik ook nog even voor jullie gekleurd. Ditmaal met Mxz fineliners van Bruynzeel en Faber Castel Polychromos.

01Krans   02Krans

De fineliners werken ook lekker in dit boekje. Wel ging het papier wat ruwen, doordat ze vrij nat zijn. De Polychromos doen het prima in dit boekje.

03Krans   04Krans\

Ik ben erg fan van dit natuurboekje. Je wordt elke keer weer naar een andere plaat getrokken. Enige nadeel vind ik dan wel dat de potloodjes van mindere kwaliteit zijn en dat het boekje best hoog en hard is waardoor het niet helemaal lekker werkt. Maar ja, dat zal per persoon verschillen. Al met al een super leuk boekje met leuke platen.

Heb jij ook de smaak te pakken gekregen en wil je zelf in dit boekje aan de slag? Klik dan hier om hem voor € 8,99 te bestellen!

Wij bedanken Simone voor haar tijd en inzet bij het opstellen van deze review.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Advertenties

Een gedachte over “Review – In the pocket – Lantaarn Publishers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s