Even voorstellen: Tabitha

upcloseandpersonal

Twee dagen geleden kwam de oproep, voor hulp bij het modereren en reviewen, van Linda en Cynthia online in de Facebookgroep en toen ik hem zag wist ik meteen: dit moet ik doen! Dus binnen een paar minuten zat ik al mijn e-mail te tikken. Het voelde een beetje of ik een sollicitatiebrief maakte, en wel voor een hΓ©le leuke job! Dezelfde dag nog mailde Linda dat ik was ‘aangenomen’. Ik kon, en ging, direct aan de slag.

2015-12-08 - glittery colourful_wmIk zal iets meer over mijzelf vertellen. Ik ben dus Tabitha, getrouwd, 47 jaar oud, moeder van twee inmiddels volwassen kinderen (24 en 27), verblijf aan de Costa del Sol (tingelingeling πŸ™‚ ), baasje van 2 honden, een kat en konijn, ben een creatieve duizendpoot en ik kleur al mijn hele leven. Alleen dat kleuren was tot afgelopen december altijd in kinderkleurboeken, meestal samen met kinderen.
Mijn dochter gaf me afgelopen december (2015), toen ik even in Nederland was, een kleurboek voor volwassenen cadeau. Ze zei al maanden daarvoor steeds ‘mam, dat is wat voor jou, moet je doen!’, maar ik vond het maar raar… kleuren voor volwassenen. Tot dat eerste boek. Tja, toen heb ik maar een paar gelpennen van de Action gekocht, om direct te kunnen beginnen, en die konden ook makkelijk mee in de koffer terug naar huis. En dan ook nog maar een paar andere eenvoudige kleurboekjes erbij, zo kon ik wel een tijdje vooruit (dacht ik hahaha).

Thuisgekomen ben ik direct een grote doos viltstiften gaan halen en wat eenvoudige kleurpotloden, want wat ik nog had liggen was brandhout en kleurde waardeloos. En toen had ik de smaak te pakken.

2015-12-20 - smiley sunshine_wmMijn dochter wees me op de Facebookgroep ‘Kleuren voor volwassenen’, dus ik werd lid. En daarmee was pas echt het hek van de dam. Want ik leerde potloodmerken kennen, werd vaste klant bij de kantoorboekhandel die ik vorig jaar ontdekt had (moest zo zijn denk ik haha) en begin januari werd ik de trotse eigenaresse van een heuse kist met 120 Faber Castell Polychromos. En daarbij is het niet gebleven natuurlijk, want de verzameling kleurmaterialen en kleurboeken, en de collectie door mij ingekleurde platen, is sindsdien aardig uitgedijd.

Omdat ik al sinds 1999 onder de artiestennaam ‘Tabby May’ optreed als zangeres/gitariste (zoek maar op internet), besloot ik mijn artistieke kleuraspiraties onder dezelfde naam te gaan doen. Vandaar dat ik een website en Facebookpagina heb gestart onder de naam ‘Tabby May Art’. De website wordt nog aan gewerkt, maar de FB-pagina is up to date en daar laat ik zien wat ik zoal heb gekleurd, welke materialen ik gebruik en welke kleurboeken ik al heb. Ook ben ik op Instagram erg actief onder dezelfde naam.

En nu komen daar dus mijn werkzaamheden bij voor ‘Kleuren voor volwassenen’ en het kleuren en schrijven van reviews. *Wrijft in de handen*, *stroopt de mouwen op*… ik ben er klaar voor!

Groetjes,
Tabitha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s