“Kleurrijk” mei 2016 – Marie-José Mol

Van Marie-José kregen wij weer een prachtige kleurplaat.

DSCN7493

Uitleg
Er zijn veel kleurplaten met een duidelijke lijntekening zoals b.v. mandala en geometrische vormen.
Ik heb afbeeldingen gemaakt waarbij meer diepte te zien is door de grijswaarde. Zo zijn schaduwpartijen in deze tekeningen herkenbaar
en kan er op een andere manier gekleurd worden met kleurpotlood, -krijt, markers of gel stift.
De afbeeldingen zijn bewerkt naar eigen aquarellen, natuurlijk kun je hem inkleuren met je persoonlijke voorkeur,
maar mocht je wat inspiratie nodig hebben, dan kun je de originele aquarel terug vinden op Facebook pagina Atelier de Mollenwaard

Via Facebook pagina Atelier de Mollenwaard houd ik u op de hoogte van cursus, workshops, exposities en de actuele ontwikkelingen rondom mijn aquarelwerk.
Onder de knop “Notities” kunnen liefhebbers praktische teken- en schilder tips vinden.
In het fotoalbum van Atelier de Mollenwaard wordt iedere week een nieuwe kleurplaat toegevoegd. In het fotoalbum van Kleuren voor Volwassenen voegen wij de ingekleurde platen toe.

Mailen kan naar leden@kleurvolwassen.nl ovv: Kleurrijk/Marie-José. Uiteraard mogen jullie hem ook zelf in de desbetreffende map plaatsen.(graag met maand erbij)

Ik bedank de volgers en leden van kleuren voor volwassenen voor de leuke reacties op mijn kleurplaten.

Ze zijn anders dan de meeste kleurliefhebbers gewend zijn; nl. geen lijntekening…. maar met een verschil in lichte en donkere tonen. Voor de liefhebbers stuur ik in 2016 iedere maand een nieuwe kleurplaat.

Je kunt hem inkleuren naar eigen idee, maar mocht je wat inspiratie of een voorbeeld nodig hebben dan kun je de originele aquarel terug vinden op mijn facebook pagina.

Mei 2016 – “ Beatrixmolen “ aquarelpotlood 50 x 60 cm.                                                                         Beltmolen ” de Beatrix ” siert het landschap rond ons dorp.                                                                                Dit jaar vallen de Nationale Molendagen op zaterdag 14 en zondag 15 mei, tijdens deze dagen draaien en malen in ons land meer dan 950 molens.                                                                                             De moeite waard om een kijkje gaan nemen bij een molen bij jou in de buurt…koop wat meel, bak een cake…. en daarna lekker kleuren !!

2016 - 4b

Kleurrijke groeten,

Marie-José & Kleurvolwassen.nl

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s