GDG Individuals “Geometry Flow by Gems & MrEnd”

GDG Individuals “Geometry Flow  by Gems & MrEnd”

Geometry Flow-MrEnd
恭喜MrEnd, 謝謝你的禮物,我親筆簽名的書從你

Coloring book by Mr. End, Global Doodle Gems presents Geometry Flow by Mr. End, a new concept of coloring with added tracing possibilities to expand your experience and offer you creative possibilities beyond just coloring….. this book is divided in 3 collections of 12 pieces.  First collection is “Voice of the Feminine Spirit”, the second collection is the “12 signs in the Horoscope” and finally the “Goodfellas” collection… prepare yourself for an epic coloring journey into the universe of Geometry Flow …

Kleurboek door  MrEnd.  Global Doodle Gems presenteert “Geometry Flow” door  MrEnd, een nieuw concept van kleuren met toegevoegde blanco vellen om uw ervaring uit te breiden en biedt u meer creatieve mogelijkheden dan alleen het inkleuren ….. Dit boek is opgemaakt in  3 collecties van 12 stuks . Eerste collectie is “Voice of the Feminine Spirit ” , de tweede collectie is de ” 12 signs in the Horoscope ” en tenslotte de ” Goodfellas ” collectie … bereid je voor op een epische reis met het inkleuren  door het universum van Geometry Flow …

Take a look at this gorgeous collection:
Kijk mee naar deze prachtige collectie:

The original book “Voice of the Feminine Spirit” has a limited edition of 200 pieces in Taiwan, where MrEnd lives and works. I am one of the lucky “guys” that I have this in my collection, and signed by MrEnd too!

Het originele book “Voice of the Feminine Spirit” is een gelimiteerde uitgave van 200 boeken in Taiwan, waar MrEnd woont en werkt. Ik ben 1 van de gelukkige om dat boek in mijn bezit te hebben, gesigneerd door MrEnd ook nog!
20151017_200641
But it is not about my book, it is about the book of GDG and MrEnd. I had some collage pictures from MrEnd’s FB, to show you. Its his proces working on the first book of this collection.

Maar het gaat nu niet om mijn boek, het gaat om het boek van GDG en MrEnd. Ik heb wat collage’s van MrEnd’s pagina gehaald, om jullie te laten zien. Een stukje van het proces van het ontstaan van het eerste boek in deze collectie.
Mr End collage MrEnd at work
Time to show you a great colored piece from colorist: Jennie Wei, also from Taiwan. Thanks for sharing Jennie!

Tijd om een mooi ingekleurd werk te laten zien, ingekleurd door Jennie Wei, ook van Taiwan. Dank je Jennie om het te willen delen met ons!
jenny Wei
I can show you the 12 drawings from the first book, and give away a freebee design, from the second book from our FB Group Global Doodle Gems, the third book, was a surprise for me to, because it is just finished in Taiwan, and now shared in the GDG Collection.

Ik kan jullie de 12 tekeningen van het eerste boek laten zien, evenals het weggeven van een freebee tekening van het tweede boek van onze fb groep. Het derde boek was voor mij ook een verrassing om te zien, omdat het ook pas net af is in Taiwan, en nu al gedeeld in de GDG Collectie>

Voice of the Feminine Spirit:
Alle 12 platen Feminines
12 signs in the Horoscope:
Mr End
Cover of Goodfellas:
12226929_10153744175222744_699817112642881134_n

I hope the first impression of GDG and MrEnd’s Geometry Flow, is a good one. I am excited about the book, and I will have this one too, next to my limited edition! I show you the first that I colored in that book! The chapterpage.

Ik hoop dat de eerste indruk een goede indruk van het GDG en MrEnd “Geometry Flow”‘ boek is. Ik verheug me er op dit boek ook aan mijn collectie toe te voegen, naast mijn limited edition uit Taiwan. Ik laat jullie de eerste plaat zien die ik heb gekleurd, de intropagina!
1 Mr End-Johanna Ans
Do you want this book, you can buy it here

Wil jij ookk in het bezit komen van dit mooie boek, klik hier

Like. share and take colorfulcare

Johanna Ans and team Global Doodle Gems

 Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s