“Dutchies voor Dutchies” – 05 Sabine van Ee

Sabine van Ee, Karin Speijer Kamp

Gekleurd door Karin Speijer Kamp

Karin Speijer Kamp:
Ik ben Karin Speijer en 51 jaar jong. Ik kleur nu sinds een kleine 2 jaar. Ik ben begonnen zoals bijna iedereen met een blik bruynzeel potloden en het eerste enige kleurboek voor volwassenen. Toen ik de smaak te pakken had was er geen stoppen aan. Toen ik begon met kleuren was het echt rechttoe, rechtaan kleuren. Ik ben toen lid geworden van de groep kleuren voor volwassenen en wat zag ik daar prachtige platen voorbij komen, dat wilde ik ook kunnen. Nu 2 jaar verder kan ik van mezelf zeggen dat ik flink gegroeid ben in het kleuren. Ik heb inmiddels een eigen kleurpagina en een blog waar ik niet alleen mijn materialen bespreek maar ook reviews schrijf over kleurboeken. En inmiddels ben ik ook colorist voor Global doodle gems, wat ik heel erg leuk vind om te doen. De kleurplaten van Sabine van Ee die jullie nu in kunnen kleuren heb ik al gedaan en die is op de voorkant van het boek terecht gekomen en daar ben ik super trots op.

Wij zullen op onze facebook groep Kleuren voor volwassenen een foto map aanmaken waar de kleurplaten van de Dutchies in geplaatst mogen worden.

Sabine Van Ee

Getekend door Sabine van Ee

Sabine van Ee
Hallo allemaal, ik heet Sabine van Ee en ben freelance illustrator. Naast het tekenen voor  Global Doodle Gems  werk ik ook samen met enkele uitgevers met het maken van kleurboeken voor volwassenen. In mijn vrije tijd vind ik het zelf ook heerlijk om te kleuren, mijn creaties deel ik meestal op facebook. Het is zo leuk om de meningen van anderen te horen en elkaar tips te geven. Ik wens jullie veel kleurplezier en hoop veel van jullie GDG creaties op facebook te mogen bewonderen. Hartelijke groet, Sabine

Veel kleurplezier, en laat ons jullie ingekleurde resultaten zien!
Tot volgende week met dan weer een andere artist en coloristen.
Kleurrijke groetjes,
Kleurvolwassen.nl & De Dutchies

Ben je zo enthousiast geworden over deze kleurplaat klik dan op het plaatje om dit leuke kleurboek te bestellen!

 

Copyright ©

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s