“Dutchies voor Dutchies” – 03 Peggy Sue Karunding

Halloween GraveYard Leo Delescen.freebie

Ingekleurd door Leo Delescen

Wij zullen op onze facebook groep Kleuren voor volwassenen een foto map aanmaken waar de kleurplaten van de Dutchies in geplaatst mogen worden.

Halloween Graveyard Halloween Volume 2-freebie

Getekend door Peggy Sue

Wie is Peggy Sue Karundung?
Mijn naam is Peggy Sue en ben 44 jaar en teken sinds augustus 2015 voor Global Doodle Gems. Uiteraard hebben mijn ouders de basis gelegd voor mijn tekentalent en door middel van een opleiding die ik volgde in Antwerpen heb ik mijn talent verder kunnen ontwikkelen en kwam ik ook in aanmerking met verschillende technieken en materialen. Ik vind het heerlijk om met ecoline en met aquarel te werken en pak op zijn tijd mijn pastelpotloden erbij. Het thema zonnebloemen is één van mijn favoriete onderwerpen omdat deze bloemen heel speciaal zijn voor mij. Ik hoop dat vele van jullie het zelfde gevoel krijgen als wat ik met deze bloemen  probeer weer te geven, warmte, kracht en altijd reiken naar het hogere in jezelf…..vertrouwen in jezelf dus. De volgende plaat zal daarom speciaal voor jullie getekend worden uiteraard zonnebloemen! Groetjes Peggy

Ik wens jullie heel veel plezier met het kleuren van deze platen en ben erg benieuwd naar jullie resultaten

Veel kleurplezier, en laat ons jullie ingekleurde resultaten zien!

Tot volgende week met dan weer een andere artist en coloristen.
Kleurrijke groetjes,
Kleurvolwassen.nl & De Dutchies

Ben je zo enthousiast geworden over de kleurplaat klik dan op het plaatje om dit leuke kleurboek te bestellen!

Copyright ©

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s