Techniek – Hoe kleur ik een mannelijk (Hunk) lichaam – Wendy Danko

Er werd me gevraagd of ik mijn kleurervaring met jullie wil delen in een filmpje en dat heb ik met veel plezier gedaan!

hunk-kleurtip

Bovenstaande plaat is het eind resultaat kijken jullie mee hoe ik hem hebt gekleurd.

Kleuren kan echt iedereen en laat je door niemand vertellen dat je kleurplaat niet goed genoeg is. Ik kleur ondertussen iets meer dan een jaar, ben geen geschoold kunstenaar, en als er één ding is dat ik heb geleerd is dat kleuren recht vanuit het hart komt. In het resultaat zit een stukje van jezelf verstopt… Zo hangt bij mij de keuze van een kleurplaat wel eens vaker af van mijn gemoed, net als de kleuren die ik kies, de moeilijkheidsgraad van de kleurplaat, enz. Er kruipt zoveel energie in, niet? En och wat geeft het een geweldig gevoel als een kleurplaat afgewerkt is! 

Welke kleurpotloden en kleurnummers ik heb gebruikt:
Faber Castell Polychromos: 9201-101, 102, 130, 132, 152, 173, 175, 177, 182, 183, 184, 187, 190, 230, 233, 270, 274, 275
En de skin tones van Derwent (allemaal)

 Ik zoek wel eens online naar filmpjes die me een inkijk geven in hoe een kleurplaat tot stand komt en dan kriebelt het om de lat steeds hoger te leggen. Of althans… dat probeer ik toch… Ik heb al heel wat (on)afgewerkte kleurplaten naar de papierbak verwezen hoor. 
Heel veel plezier en succes met kleuren,
Kleurrijke groetjes,
Kleurvolwassen.nl & Wendy
 

Wij bedanken Wendy voor haar tijd en inzet bij het maken van deze  techniek!

Copyright ©

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s