Review – Inspiratiekaarten Ook Anders

Van Ook Anders ontvingen wij een set inspiratiekaarten om voor jullie te testen. Alleen het pakketje op zich ziet er al uit als een klein kadootje en wij zijn dan ook benieuwd naar de inhoud!

IMG_8277 IMG_8278

Informatie van de uitgever;
26 Mooie stevige Inspiratiekaarten om zelf in te kleuren in een mooie wikkel. Elke kaart heeft een eigen boodschap en betekenis die je weer meer inzicht in jezelf kan geven.

Na het kleuren kun je het plankje met klem gebruiken om de kaart ergens mooi neer te zetten of hangen. Zo kun je nog even genieten van je werk en kan je de boodschap nog laten doorwerken.

Kleuren heeft een rustgevend effect op mensen en kan heel therapeutisch werken. Het geeft ontspanning en haalt verschillende gevoelens naar boven
waardoor je meer inzicht in jezelf kunt krijgen.
Je hoofd leegmaken en intiutief kleuren kiezen die op dat moment bij jou en jouw gevoel passen.

Elke kleur heeft zijn eigen verhaal. Deze kleurkaarten gaan nog een stapje verder.

De tekeningen zijn gemaakt met een boodschap waardoor je meer  inzicht in jezelf kunt krijgen. Ze kunnen je helpen om door een proces van verandering heen te gaan.

Neem een rustig moment en leg de tekeningen neer, kies er een die past bij het gevoel wat je op dat moment hebt. Lees de betekenis van de tekening achter op de kaart en neem deze boodschap mee tijdens het kleuren. Hang na het kleuren de kaart op een mooi plekje. Het hart kan nog nawerken en energie uitstralen die je op dat moment nodig hebt.

Met teksten en tekeningen van Sandra van Nistelrode van Licht in jezelf.

IMG_8280

Wat is dit een ontzettend leuke set! Voor jezelf maar ook zeker om kado te doen. In totaal ontvang je 26 kaarten om te kleuren en deze zijn gedrukt op een mooie kwaliteit papier. Ik word echt vrolijk van deze mooie kaarten en zeker van het mooie papier.

IMG_8281IMG_8282

Ik heb er voor gekozen om te kleuren met Faber Castell Pastel potloden, deze werken zeer fijn op dit papier en zijn ook zeer goed te blenden met een droge doezelaar. De kleuren mengen perfect op dit papier!

IMG_8283

Op de achterkant van elke kaart staat een mooie inspiratietekst. Mooi om bij een geschenk te geven om voor jezelf om in te lijsten.

IMG_8284IMG_8285

Ook heb ik een kaart gekleurd met markers en ook dit gaat op dit papier zeer goed. Wel drukken ook hier de markers door maar ze vloeien niet op het papier.

De inspiratiekaarten van Ook Anders zijn te koop op hun website voor €22,50. Hier krijg je dan 26 prachtige kaarten voor inclusief plankje met klem waarmee je het heel leuk kunt neerzetten.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

4 gedachtes over “Review – Inspiratiekaarten Ook Anders

 1. Maud zegt:

  Hoi,

  Deze kaarten lijken me heerlijk om te kleuren.
  Ik heb alleen 1 vraag:
  Ik gebruik chamelions , stiften op alcoholische basis, dat deze bijna overal op doordrukken weet ik maar vloeien deze,denken jullie, ook uit op dit papier?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s