GDG The Little Big Book of Egg Designs Maria Wedel/ Johanna Ans

GDG The Little Big Book of Egg Designs Maria Wedel/ Johanna Ans

10264082_10153807605867744_8564390638427546814_o

What started as a question from Maria, would you like to color a bunch of eggs for me, ended in a book that we made together. Maria had done a lot of eggs, in her famous twister chill pill style, and yes, I like those so I said yes. There are different sizes of eggs, pages with 16, 9, 4, 2 and 1 big egg. When I started to look at one of the big eggs…I did not know in the first place how to color it…. so I started to fill in with my style of doodle / tangle…. and it became a great egg…and a newborn idea!!!

Wat begon als een vraag van Maria, zou jij een heleboel eieren voor me in willen kleuren, eindigde in een boek waar wij samen aan hebben gewerkt. Maria tekende heel veel eieren in haar inmiddels beroemde twister chill pill stijl, en ja, daar hou ik van, dus ik heb ja gezegd. Er zijn verschillende formaten eieren, pagina’s met 16, 9, 4, 2 en 1 groot 1. Toen ik mijn eerste grote ei tegenkwam, wist ik niet gelijk hoe ik die zou gaan inkleuren…. en ben ik gewoon begonnen met intekenen in mijn doodle en tangle stijl…. en dat werd me een mooi ei! Er ontstond een nieuw idee!

This is how it all started……


If I would like to do more “fill ins”? Yes!!! I am very proud to work together with Maria…. So there will be 10 pages in the book from Johanna Ans, and the rest is the work of Maria. 5 pages Johanna filled in, in the finished eggs from Maria, and 5 pages with blanc eggs, that became the typicall Johanna Ans style eggs. And no, it is not an easter egg book, not at all…. we just wanted to do another way of funny drawings and coloring. Because fun it is…. I colored hundreds of eggs… ย And we had a lot of fun, working on this book. There are pages, done by Maria, she drew, I fill in, I colored Maria’s eggs, and the filled in eggs…. 4 times the same / different eggs to color….and it was gorgeous to do!

Of ik meer eieren in zou willen tekenen. JA! En alleen al trots dat ik gevraagd ben door Maria met haar aan een boek te werken. En zo zijn er dus 10 pagina’s in het boek waar ik aan heb meegewerkt. 5 pagina’s met eieren van Maria die ik verdeer heb ingetekend, en 5 pagina’s waar ik geheel blanco eieren in de typische Johanna Ans stijl heb ingetekend. En nee, het is geheel geen paaseierenboek hoor, maar gewoon een lollige vorm om in te tekenen en in te kleuren. Want leuk is het, ik heb niet voor niets honderden eieren in kunnen kleuren. En een lol ook wat we gehad hebben tijdens het maken van dit boek. Er zijn bladzijdes, die eerst zijn getekend door Maria, die ik verder heb ingevuld, de bladzijdes gekleurd zoals Maria ze tekende maar ook weer mijn eigen ingetekende eieren ingekleurd… en het was geweldig om te doen!

img424 img430
img758 img462

So let us share our funny EggBook with you, and show you what we made of it!

Laten we eerst maar eens met jullie de binnenkant delen van dit grappige EggBook, en laten zien wat we er van gemaakt hebben!

Of course I have a small video too from the Big Egg I filled in, but now in color…. I loved it so much to do, that I got really excited about it, and colored and drew Eggs for days….

natuurlijk heb ik ook een video van het inkleuren van het grote door mij ingetekende ei….. ik heb er zoveel lol aan gehad dat ik overenthousiast raakte en dagen lang alleen maar eieren heb ingekleurd en ingetekend…

Some examples for you…to inspire
img212 Action Glitter (3)
img372 img383
img391 img403
img485img318
img779 img797

Or how to fill in your own designs.… Of hoe je zelf verder kunt tekenen

img431 img444
So…thats a lot of eggs….but also a lot of fun… we really hope that you have the fun working in this book as we had….

Zo, dat zijn nog eens veel eieren…. maar ook heel veel lol en plezier… we hopen echt dat jullie net zoveel plezier beleven aan dit boek, als dat wij hebben gehad met het maken er van.

The book is for sale on Amazon.com
Het boek is te koop op Amazon.de (geen verzendkosten binnen Europa)

Colorful Eggfun from Maria & Johanna Ans

There are also 3 big A3 formats from these eggs. The template was from Maria, and we both made our own “Biggie” When you buy the book, there will be a code in it so you will get them for free! Of course you can buy the set of three big eggs…. They are in Payhip shop
Look at these Biggies!!! Kijk naar deze mega grote eieren!
A3 freebee shot Bonus

The Little Big Book of Egg Designs: 400 Eggs to color + A special freebie bonus
400 decorated eggs to color and have fun with in various sizes, extra bonus codes inside for biggie eggs ..So here is my little big book of Egg designsโ€ฆ.remember it does not have to be Easter,to have fun times with eggs, Eggtime is any time !!!

Click on pic to shop now !

Jullie blogger Johanna An voor Kleurvolwassen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s