“Dutchies voor Dutchies” – 01 Johanna Ans

Even voorstellen:
Wie zijn wij? Men kent ons als de GDG Ducthies Artists & Colorists. Oftewel, wij allen zijn aan het werk voor Global Doodle Gems. Een coöperatie die ons de kans bied mee te werken aan kleurboeken voor volwassen, door tekenaars van over de hele wereld. En wij als tekenaars en kleurders  mogen jullie inspireren, door wekelijks een plaat getekend door één van ons aan jullie aan te bieden. We rouleren, dus ook iedere week een andere stijl. Jullie kennen ons al hoor, want wij zijn net als jullie fanatiek op de Kleurgroep.

 De eerste is ingekleurd door Peggy Sue en de tweede door Carla

Wij zullen op onze facebook groep Kleuren voor volwassenen een foto map aanmaken waar de kleurplaten van de Dutchies in geplaatst mogen worden.

Johanna-GDG-KVV-2-Carla den Otter

Uit het boek GDG Cat Gems van Johanna Ans, de voorpagina om in te kleuren. Ben reuze benieuwd naar jullie resultaten!

Wie is Johanna Ans:
Jullie kennen mij waarschijnlijk wel, ik was medeoprichter van “Ik kleur…jij hetzelfde… samen anders”. ben beheerder geweest bij Kleuren voor Volwassenen , Kleurambassadeur voor BBNC en sinds enkele maanden dus tekenaar voor Global Doodle Gems. Ook ben ik een admin voor GDG, een grote steun voor onze publisher Maria, stuur ik team GDG Dutchies  Artists & Colorists aan. Een aparte groep vanuit GDG, waarin onze Nederlandse tekenaars en kleurders, vragen kunnen stellen rondom GDG , en hun WIP foto’s laten zien, die nog niet verspreid mogen worden. Ik verzorg de webblog van GDG, en maak reviews ook voor volwassenkleuren.nl.  Ik kleur eigenlijk al mijn hele leven, tekenen deed ik vroeger ook, maar was mijn verborgen talent “vergeten of kwijt”. Heerlijk om dat stukje creativiteit weer terug te hebben gevonden. Ik ben een crea bea in hart en nieren, heb dan ook vele verschillende hobby’s. Als ik maar met mijn handen bezig kan zijn.

Carla den Otter:
De eerste colorist die ik in de spotlight wil zetten, Carla heeft ook een van mijn “Big Fellow” kat inkleurde. De tweede die je ziet, zij wil jullie het volgende over zichzelf vertellen:
Mag ik mij even voorstellen. Ik ben Carla Den Otter-van Dam, 33 jaar oud. Getrouwd en moeder van een peuter van 2. En ben woonachtig in West Brabant. Ik ben colorist bij Global Doodle Gems. Dit omdat mijn grote hobby kleuren is. Kleuren doe ik het liefst met potloden. Maar ook kleur ik met markers en af en toe met aquarelpotloden. Het geeft me rust en ontspanning om zo creatief bezig te zijn.

Veel kleurplezier, en laat ons jullie ingekleurde resultaten zien!
Tot volgende week met dan weer een andere artist en coloristen.
Kleurrijke groetjes,
Kleurvolwassen.nl & De Dutchies

Ben je zo enthousiast geworden over de katten kleurplaten klik dan op het plaatje om dit leuke kleurboek te bestellen!

 

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s