Review – Het enige echte poëziealbum voor volwassenen

Van BBNC Uitgevers ontvingen wij het enige echte poëziealbum voor volwassenen om deze te reviewen. Natuurlijk hebben wij dat weer met veel plezier gedaan.

poezie

Kijken jullie mee naar dit enorme leuke poëziealbum?

Informatie van de uitgever:

Dit album is mij lief / wie het steelt, die is een dief … Weet je nog, je oude poëziealbum – altijd liefkozend ‘poesiealbum’ genoemd? Volgeschreven met rijmpjes en versjes van opa’s & oma’s, ooms & tantes (ver of dichtbij), klasgenootjes, juffen en meesters. Waarom zou je als volwassene eigenlijk geen poëziealbum meer rond kunnen laten gaan? Vergeet je tijdlijn, je Twitterfeed en je Instagram-account, en laat iedereen die je lief is een versje in dit poëziealbum schrijven! Zo ontstaat er een boekje dat je voor altijd en eeuwig herinnert aan je kennissenkring als volwassen mens. ‘Het enige echte poëziealbum voor volwassenen’ is niet zo’n tuttig, ouderwets album; hierin hoef je geen engeltjes te plakken of voorgekauwde versjes neer te pennen. Het poëziealbum bevat inkleurbare versieringen en ruimte om een modern gedicht neer te laten pennen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen creativiteit laten spreken.

IMG_7854 IMG_7855

Vroeger als kind had ik altijd een poëziealbum welke altijd helemaal volgeschreven waren met gedichtjes en lieve berichtjes. Hoe leuk is het om nu weer zo’n album te hebben!

Het poëziealbum bestaat uit 1 zijde met een kleurplaat en de andere zijde een blanco blad. Zo kun je de ene kant mooi inkleuren en de andere kant gebruiken voor je gedichtje.

IMG_7857 IMG_7858

Deze bloem heb ik gekleurd met Faber Castell Pitt Artist Pens, mooie stiften met een dun puntje. Dit kleurde echt fantastisch op het papier. Het papier is van een dikker materiaal dan normaal in de kleurboeken. Hierdoor drukken deze stiften dus niet door.
IMG_7852IMG_7853
Ook heb ik een plaat gekleurd met markers, zoals jullie op de foto kunnen zien drukt dat natuurlijk wel door, maar het geeft eigenlijk wel een heel tof effect. Enige nadeel is dus dat je dan geen tekst meer kunt schrijven op de pagina.

IMG_7859

Een fantastisch poëziealbum als je het mij vraagt! Mooi papier met prachtige kleurplaten om zelf in te kleuren. Ik ben fan!

Het poëziealbum is verkrijgbaar bij o.a. Ako voor €9,95. Klik hier om hem te bestellen.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s