Review – Daphne’s Diary

De afgelopen dagen heeft Simone gewerkt in “Daphne’s Diary” colouring book.
daphne
Kijken jullie mee naar dit bijzondere kleurboek?

Informatie van de uitgever:

Kleuren is een heel ontspannen bezigheid. In dit Colouring Book kun je je helemaal creatief uitleven. Kleur en teken zoals jij dat wilt.Het boek staat boordevol getekende figuren, helemaal wit of soms al half ingekleurd ter inspiratie. Eenvoudige, maar ook iets moeilijkere tekeningen waarbij het kleuren binnen de lijntjes een precisiewerkje is. Je kunt de illustraties ook met je eigen fantasiepatroontjes invullen en zo een origineel kunstwerk creëren. Naast de getekende illustraties bevat het Colouring Book prachtige foto’s waar je je creativiteit op los kunt laten. Probeer ook eens verschillende materialen als kleurpotlood, viltstift of waterverf. Alles kan, alles mag. Gewoon doen!

image image

Het boek/blad is van A4 formaat en heeft wat ruw voor gekleurd papier, met heel veel verschillende stijlen kleurplaten. Het duurde even voor ik ermee aan de gang kon. Eerst dacht ik wat moet ik hier nu mee. Omdat er al veel kleuren in verwerkt zijn blokte het een beetje mijn eigen creatieve gevoel. Na veel bladeren vond ik het eigenlijk zonde om erin te gaan kleuren. Het boek/blad is al zo mooi op zichzelf. Maar ja de revieuw moest er komen dus mn aquamarkers gepakt (deze drukken niet door) en begonnen met de Hortensia in vaas. Wat kleurde dat heerlijk. En het resultaat was ook naar mn zin en automatisch rolde ik door naar de volgende plaat.

image image
Het “lijstje” Bij deze heb ik me een beetje laten inspireren door de plaat ernaast. De plaat heb ik gekleurd met Stabilo 68 en conté stiften. Helaas rulde het papier ietsje door de Stabilo 68, maar dat mocht de pret niet drukken.
Deze ging ook al zo leuk en toen kwam ik de tekst tegen.
image
Die moest ook gewoon nog even in kleuren. Deze heb ik ook gekleurd met Stabilo 68.
Eindconclusie; ik vind dit echt een super leuk boek wat je uitdaagt en je eigenlijk verleid om door te kleuren.

Het Daphne’s Diary kleurboek  is verkrijgbaar via de webshop van Daphne’s Dairy voor 8,99 euro. Klik hier om hem te bestellen.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s