Review Faber Castell Connectorpen, door Johanna Ans

Van Goedkoopstehobby.nl ontvingen wij onlangs een mooie set met Faber Castell connectorpens. Stiften voor een leuke prijs waar je nog veel meer mee kunt doen.
80768_thumb


Kijken jullie mee naar de review van Johanna Ans?

“Busje komt zo……”

20151117_185047

Nou, was dat even een leuke verrassing die daar binnen kwam rijden! Wat een gaaf Faber Castell busje haalde ik daar uit de doos, een busje met stiften was me beloofd…. dus ik  ga maar eens beginnen met uitpakken! En dat was een feest! Om te beginnen lag er al een extra “vrachtje” op het dak van de bus! Een dikke vette neongele Faber Castell Textliner, mapedvorm (driehoekig) met grip, ligt geweldig in de hand! Een brede punt, maar ook een hoekje afgerond waardoor je er fijner mee kunt tekenen / kleuren
20151117_203825                 20151117_204553

Maar…uuh, het gaat natuurlijk helemaal niet om die Textliner, waar ik overigens wel heel blij mee ben, maar om de Faber Castell Connetorpen….. Ik ga geen wiel uitvinden, wat er al is, dus ik heb gebruik gemaakt van een “geleend” filmpje. Kijk maar eens mee wat er allemaal uit die laadklep komt!

Ik ben zo blij als een klein kind, wat overigens deze maand 50 word,maar toch.! Ik kreeg gelijk nostalgische gedachten bij het zien van het werkboekje. Ik moest aan de Lego boekjes van vroeger denken. Ik heb me dan ook niet ingehouden…kijk…

20151117_185446 20151117_185541

20151117_185848

Tadaa, mijn eerste stiftenbouwwerk is een feit! Ik ga de kip ook nog bouwen hoor!

Natuurlijk ben ik ook op internet gaan kijken wat ze vertellen over deze FC Connector Pen…. een speciale verpakking (dat is het) 33 heldere kleuren (dat zijn ze zeker) Je kunt er mee bouwen en kleuren, hoe leuk is dat. De losse connectors, kunnen ook nog eens “gedraaid” worden waardoor je overdwars kunt bouwen!

20151117_210517

Met de doppen, de connectors in dit geval. kunnen alle stiften aan elkaar geklikt worden, waardoor ze niet van de tafel rollen… de stift is gemakkelijk uit de dop te trekken, dus de connectors kunnen aan elkaar vast blijven zitten, geen dopjes meer kwijt, en de stiften altijd op jou favoriete volgorde van dat moment! Ze zijn voor kinderhandjes gemaakt, dus iets kleiner als de stiften waar wij “volwassenen” over het algemeen mee kleuren. Uitwasbaar,  afwasbaar en niet giftig…. je word er vrolijk van….. nou dat klopt als een Faber Castell bus!!! Enne, je kunt je kind leren…als de dop “klik” zegt, zit je stift er goed in… Echt nagedacht dus over dit concept!

Maar… uuh… hoe kleuren ze eigenlijk… omdat ze zo leuk als 4 setjes aan elkaar geklikt in de bus zitten, kies ik dus voor “blokjes” om mee te kleuren. Ik heb mijn eerste blok gebruikt voor het volgende visje.
20151117_203127
Kleuren volgen elkaar perfect op, de puntjes zijn lekker “scherp”, maar dat verwacht ik dat dit niet blijft, bij meer gebruik…. daar zou ik een groot (groter) vlak voor moeten inkleuren…. en dat ga ik dus doen
20151117_211851 20151117_212555
Op de linkerfoto is het bovenste vlak gekleurd met de FC Connector Pen, en het onderste vlak met de FC Grip Color…. beiden strepen….maar dat zegt niets over de stift an sich…. je moet gelijk ook even kijken wat het op ander papier doet, een boek van Global Doodle Gems er bij gepakt, gelijk een heel ander resultaat, omdat het papier anders is. En de punt…die blijft gewoon een fijne punt tot nu toe. De inkt vloeit overigens heerlijk!

Heb nog 2 blokjes “kleuren”  te gaan, dus ik ga nog twee visjes inkleuren (boek “De verborgen oceaan)

20151117_214138
Het paarse blok, ik vind de kleuren dus prachtig en eindelijk een mooie lila pen, die mis ik te vaak in stiften sets. Mijn laatste blok “kleuren”is met de bruintinten…
20151117_214849
Zoals jullie zien in het visje, ik kleur gewoon lekker over en door elkaar heen. Wil altijd weten wat dat doet met stift en/of papier. De stiften vinden het prima, mengen zich goed, zonder dat ie dat op de punt van de pen doet. Oh, en wat ik persoonlijk heel belangrijk vind, dat zwart ook zwart is…. en dat is deze, diepzwart!

Ik moet zeggen, voor een set kinderstiften, zijn ze voor mij kwalitatief behoorlijk volwassen! Natuurlijk moet je iedere nieuwe stift even een kans geven naar je hand te gaan staan. Alle stiften zijn wat harder in het begin, maar in dit geval niet eens storend, voor mij!

Oh ja, heb jullie dat kippetje nog beloofd…. dus ik ga weer even bouwen hoor!
20151117_220700 20151117_220909

20151117_221323
Nou, zo enthousiast ik ook ben, ik ga dit prachtige Faber Castell Connector Pen Busje veilig opbergen, dit ga ik bewaren voor mijn kleinzoon. Hij is nu nog net te jong, maar over een jaartje gaat hij daar met oma veel plezier van beleven. Maar ook voor volwassenen, een aanrader, laat je niet tegenhouden door het feit dat het stiften voor Kids zijn…want ze zijn super!

En ja….de wielen van de bus draaien…dus als speelgoed auto is die ook nog te gebruiken! Hoeveel vliegen in 1 klap wil je vangen?

Met een glimlach op mijn gezicht sluit ik af met de woorden, een kleurrijke busreis met Faber Castell voor jullie allemaal!

Deze stiften zijn te koop bij Goedkoopstehobby.nl voor €13,99. Klik hier om ze te bestellen.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s