GDG Geometry Flow, with MrEnd and his assistant Bryan Chai

GDG Geometry Flow, with MrEnd and his assistant Bryan Chai

Coverspread

For the first time really work together with MrEnd and his Assistant Bryan Chai. They wrote and translated the introduction themselves. I am responsible for the Dutch translation.

Let me introduce you to MrEnd

Voor de eerste keer een directe samenwerking met MrEnd en zijn assistent Bryan Chai. Ze hebben zelf de introductietekst geschreven en vertaald, ikzelf verantwoordelijk voor de Nederlandse tekst.

岸 Mr.END 致力媒體工作文創策劃18年餘年,曾包辦高雄跨年、燈會、耶誕等大大小小的活動。2002年設計之作品/星光閃閃耶誕裝置,被CNN評選為亞洲十大主題耶誕裝飾,2010年被 La Vie 雜誌/第一百期保存版–列為「台灣百大創意接班人」之一。期間也參與紀念性音樂創作,作品包括:高雄捷運之歌–串起每個角落的希望、紀航戀歌–韓秀香、潛艦之歌–大力水手等。

曾多次為政府活動繪製主視覺,作品多次發表於「文化高雄」之封面。也曾與金曲歌王荒山亮及金曲樂團猴子飛行員合作,主張原創匯流、跨界創作。負責過各大知名文創活動及主題記者會之策劃、同時也是九如鐵道藝廠及枋寮F3藝術村的行銷計畫召集人。

「當生活像自動導航般的日復一日,創作,就是最好的破口,是暫停鍵,是個能暫時忘卻煩擾的獨立時間空間」。喜歡想像,專注細節,並享受創作的時刻。作品以精密線條與圖騰為創作特色,無限編織交錯,獨特的意象傳達,展現極具個人風格的視覺張力。

獨創「幾何流」繪畫技法,以宗教圖騰〝曼陀羅mandala〞的「圓」為創作基礎。運用「幾何概念」結合「流線張力」,透過「對稱、重疊、透視、複製、延伸」之技巧,展現細節,完成作品。作品風格被定位,華麗宗教、工筆時尚、麥田圈及捕夢網神秘。是個全方位發展的資深創意人。

Colorist  Johanna Ans from The Netherlands
1 Mr End-Johanna Ans_wm

Mr.END works for media work, cultural & creative over 18 years, that undertake Kaohsiung Countdown event, Lantern Festival, and other kinds of exhibitions and events. His Christmas artwork was chosen by CNN for 2002 Top 10 Asia Christmas Decoration, and was featured in 100 Taiwan Creative Successors by “La Vie” magazine. He has also participated in music creative work with music producers from Taiwan.

He has designed KEY VISION for Taiwan government event and exhibition, his artwork is also published on the cover of Taiwan Kaohsiung magazine. He cooperated with Best Hokkien Male Singer (Ric) and Best Band (Monkey Pilot) from Golden Melody Awards, they advocate crossover of all ideas from art and music. He is also the coordinator of marketing for Fangliao-F3 Railway Art Village and Jiuru Street Art Factory.
Use the elements of Mandala as the creative foundation. As it represents wholeness, and can be seen as a model for the organizational structure of life itself. The geometric concepts combined with the flow line tension are often applied. Through the techniques of symmetrical, overlapping, perspective, copy, and extended to demonstrate and complete the fine detailed hand-painted works.

Style: magnificently religious
meticulous fine brushwork fashion
Crop Circles Enlightenment

Colorist Jenny Wei from Taiwan
jenny Wei

Mr.END werkt voor culturele en creatieve media voor meer dan 18 jaar, voor Kaohsiung Countdown gebeurtenis, Lantaarn Festival, en andere vormen van tentoonstellingen en evenementen. Zijn kunstwerk over Kerstmis werd gekozen door CNN voor 2002 Top 10 Asia Christmas Decoration, en opgenomen in de lijst van 100 Taiwan succesvolste kunstenaars van “La Vie” magazine. Hij heeft ook deelgenomen aan een creatief muzikaal intermezzo  met muziek producenten uit Taiwan.

Hij heeft ontworpen “KEY VISION” voor de Taiwan ese overheid, voor een evenement en tentoonstelling, zijn kunst isook gepubliceerd op de cover van het Taiwanese Kaohsiung magazine. Hij werkte samen met de beste Hokkien Man Singer (Ric) en Beste Band (Monkey Pilot) van de Golden Melody Awards, ze pleiten voor crossover voor alle ideeën van kunst en muziek. Hij is ook de coördinator van marketing voor Fangliao-F3 Railway Art Village en Jiuru Street Art Factory.
Hij maakt gebruik van de elementen van Mandala als de creatieve insteek. Het vertegenwoordigt volledigheid, en kan gezien worden als een model voor de organisatorische structuur van het leven zelf. De geometrische concepten gecombineerd met stromende lijnen worden vaak toegepast. Door gebruik te maken van verschillende  technieken van de symmetrie, het overlappen, in perspectief plaatsen, kopiëren met elkaar te gebruiken, en het met de hand verder te verfijnen, onstaat zijn unieke werk

Stijl: Religieuze werken, zeer verfijnd penseelwerk, black & white, mandala’s

Let’s start with some pictures from the original book “Geometry Flow“, made for the Taiwan market, Special edition. 

Laten we beginnen met wat foto’s van het originele boek “Geometry Flow“, made for the Taiwan market, Special Edition.

IMG_9553 IMG_9787 IMG_9790 20151017_200641
Of course we show you the inside of the Global Doodle Gems “Geomettry Flow”

Natuurlijk laten we jullie ook de binnenkant zien van de GDG “Geometry Flow”

The Special Edition has a transparant paper inbetween, so you can make your own art from the drawing below, draw the part you like to draw!. In the GDG Book, there will also be a blanc paper in it, so you can draw your own MrEnd version

In de Special Edition zit een transparant vel, een soort vellum, tussen iedere plaat in om je eigen kunstwerk er op over te trekken, precies dat deel wat jou aanstaat. In de GDG versie zit er ook steeds een blanco vel papier tussen, om jou eigen MrEnd versie te tekenen.

IMG_9889 IMG_9898
MrEnd’s drawings become alive with colors!
IMG_9874 IMG_9876 IMG_9902 IMG_9909 IMG_9913
Isn’t it gorgeous to see what you can do with the blanco page, it will be a different drawing if you like. You can take parts of it, and draw further on in your own style.

Is het niet prachtig om te zien wat je kunt doen met de blanco pagina, het word gewoon een andere tekening als jij dat wil. Je kan delen overnemen en dan verder tekenen in jouw eigen stijl

IMG_9520 IMG_9544 IMG_9549
And there is more…
En er is nog meer…
IMG_0189 IMG_9946 IMG_9924
And more…. All for the first book…Oh did I tell you that the GDG “Geometry Flow”, had 3 books!!! The first is “The Voice of the Feminine Spirit”, the second “12 Signs of Horoscope” and the third book is “Good Fellows”

En nog meer…. allemaal voor het eerste boek… Oh, heb ik jullie al verteld dat de GDG “Geometry Flow” uitgave uit 3 boeken bestaat!!! Deel 1 “The Voice of the Feminine Sprit”, deel 2 is  “12 Signs of Horoscope” en het derde deel is “Good Fellows”
IMG_9931 IMG_9932
The 12 designs “The Voice of Feminine Spirit”
12074973_1011193402234461_3306848009001956449_n
The 12 designs of “Horoscope”
Mr End

I hope that you like this gorgeous book as much as I do. I am so proud to have the Special Edition from “Voice of the Feminine Spirit”‘, and maybe in future the other 2 too. Of course GDG “Geometry Flow”, will become in my collection!

Ik hoop dat ik jullie heb warm gemaakt voor dit boek. Ikzelf ben zo trots op mijn speciale editie van het eerste boek, ik hoop de andere 2 ook aan te kunnen schaffen. In ieder geval gaat de GDG “Geometry Flow” uitvoering aan mijn collectie worden toegevoegd.

我希望能有機會,星座和Goodfellows,限量購買。他們是一件神奇的事情。

Geometry Flow: Global Doodle Gems presents Geometry Flow by Mr. End
Coloring book by Mr. End, Global Doodle Gems presents Geometry Flow by Mr. End, a new concept of coloring with added tracing possibilities to expand your experience and offer you creative possibilities beyond just coloring….. this book is divided in 3 collections of 12 pieces first collection is Voice of the Feminine Spirit, the second collection is the 12 signs in the Horoscope and finally the Goodfellas collection… prepare yourself for an epic coloring journey into the universe of Geometry Flow …  Click on pic to shop now !

Page of Mr End “Geometry Flow”

Greetings from Johanna Ans,
Team Global Doodle Gems, MrEnd and Bryan Chai
Special Thanks to my friend Debbie Lay who helped MrEnd and me, to make this gorgeous blog!

Namens Team Taiwan, MrEnd, Bryan Chai en Global Doodle Gems, heel hartelijk bedankt dat we dit bijzondere blog met jullie mogen delen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s