Review – De Verborgen Oceaan – Kosmos Creatief

Van Kosmos Creatief  ontvingen wij onlangs het nieuwe kleurboek van Johanna Basford; De Verborgen Oceaan. Na Mijn Geheime Tuin en Het Betoverde Woud is dit haar 3e prachtige kleurboek!

oceaan

Met z’n allen hebben we hier zo ontzettend lang naar uit gekeken. Kijken jullie mee naar onze bevindingen?Allereerst laten wij jullie natuurlijk weer de binnenkant zien door middel van een filmpje.

Een prachtig boek nietwaar? Zodra ik deze binnen kreeg zijn mijn handen ook direct gaan jeuken om er mee aan de slag te gaan.

Informatie van de uitgeverij:
In dit kleur en zoekboek De verborgen oceaan van illustratrice Johanna Basford ontdek je de verrassingen die de oceaan te bieden heeft. Dit kleurboek voor volwassenen biedt heel veel inspirerende kleurplaten met veel details voor uren kleur- en zoekplezier. Leef je uit met alle mogelijke kleurmaterialen en ontdek de verborgen schatten in de oceaan. Van zeemeerminnen tot koraalriffen, je kleurt ze net zo fleurig als je zelf wilt. In totaal 96 pagina’s kleurplezier! MET uitvouwbare poster.

IMG_7312 IMG_7314

Ik heb er voor gekozen om te beginnen met dit schip. Normaal zijn schepen altijd een beetje somber en donker, maar niet in mijn verborgen oceaan! Ik hou van kleurrijk en dus heb ik mijn potloden gebruikt om er een vrolijk schip van te maken.

IMG_7562 IMG_7563

En dat is gelukt! Mijn Faber Castell potloden gleden over het papier en kleuren fantastisch op dit papier. Ook kun je prima werken met terpentine en doezelaars! Het papier is wat dikker dus dat werkt prima.

IMG_7209

Ik ga snel verder aan de volgende plaat, hier werk ik ook wat kleine stukjes met fineliner maar merk dat dit toch wel lichtjes doordrukt. Jammer, dan maar verder met potlood!

Was je nog niet overtuigd? Dan hoop ik dat je het nu wel bent, dit kleurboek is FAN-TAS-TISCH!  Ik ga snel verder kleuren!

De verborgen oceaan is verkrijgbaar bij o.a. Goedkoopstehobby.nl voor €10,99. Klik hier om hem te bestellen.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s