Even voorstellen: Simone!

Vorige week deden wij een oproep voor iemand die ons wil helpen met reviewen. Wij hebben daar ontzettend veel reacties op gehad en uiteindelijk zijn wij het eens geworden en hebben wij gekozen voor Simone.

simone2

Vandaag stelt Simone zich even aan jullie voor!

Hallo allemaal, mijn naam is Simone en ik ben 39, getrouwd en moeder van een dochter van 6.

Sinds 2 jaar ben ik na een schouder operatie in aanraking gekomen met kleuren. Mijn fijne motoriek was weg en iemand adviseerde mij te gaan kleuren. Nou dat liep al heel snel uit in een verslavende (uit de hand gelopen) hobby. Met zelfs een Facebook pagina; Ik kleur jij hetzelfde samen anders.
Mijn liefde ligt bij mandala’s maar eigenlijk vind ik alles wel leuk.

Simone1 simone3

Het liefst kleur ik met Stabilo 68 of 88 maar bij een mooie natuurplaat gaat mijn voorkeur dan toch weer uit naar potlood. Nu heb ik de eer om voor kleuren voor volwassen reviews te gaan schrijven. Ik heb er heel veel zin in en hoop een heleboel moois voor jullie te maken.

simone4

Wij zijn heel benieuwd naar haar reviews! Jullie ook?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s