Review – “Mijn Wonderlijke Wereld (deel 2) – Masja’s Artwork

José Wittenaar heeft als eerste het kleurboek “Mijn Wonderlijke Wereld” deel 2  mogen winnen. Bij deze prijs hoorde een review en deze hebben wij mogen ontvangen van José. Lees mee naar haar bevindingen.

Eerst nemen wij een kijkje hoe de binnenkant van dit prachtige kleurboek er uit ziet!

Informatie van de uitgever:

Mijn wonderlijke wereld DEEL2

Na het overweldigende succes van ‘Mijn wonderlijke wereld DEEL 1′ kon een tweede deel niet uitblijven. Ontdek in DEEL2 samen met Masja de schoonheid van de herfst. Met 46 prachtige tekeningen om in te kleuren. Van Paisley’s en Mandala’s tot planten, dieren en nog veel meer. Met de harde kaft blijft dit boek extra lang mooi en door het zorgvuldig geselecteerde papier is de kans op doordrukken nihil.
Masja’s kleurboek is een aanwinst voor iedere kleur fan, van jong tot oud!Masja van den Berg studeerde af aan de Gerrit Rietveld academie en tekent en kleurt al haar hele leven. Onder de naam Masja’s Artwork maakt zij de mooiste creaties. Laat je inspireren door Masja’s tekeningen en maak er jouw unieke wereld van.

 

Ik José ben fan van Mijn wonderlijke wereld deel 1 van Masja’s Artwork en keek naar het tweede deel vol verwachting uit. Tot mijn verbazing won ik vorige week dit tweede deel en mocht ik een review schrijven. Spannend omdat ik dit nog niet eerder heb gedaan.

Hiernaast krijg je een indruk van een aantal kleurplaten die in dit kleurboek te vinden zijn. Het papier voelt dik en stevig aan.

DEEL@W2  DEEL2W1
Ik ben begonnen met de vogel op de kleurplaat hieronder in te kleuren. Hiervoor heb ik glitterstiften van de lidl, penseelstiften van de Aldi en stabilo 88 gebruikt. De stiften kleuren fijn op dit papier. Daarna ben ik de bladeren en de eikels in gaan kleuren. De eikels heb ik ingekleurd met Faber Castell Polychromos en geblend met de burnisher van Derwent. De potloden kleuren goed op dit papier en ook het blenden ging prima. De bladeren heb ik ingekleurd met Derwent coloursoft kleurpotloden en ook deze potloden kleuren prima op dit papier. De bladeren heb ik geblend met een Lyra splender.
Tot slot heb ik de achtergrond bewerkt met pastelkrijt van kohl-i-noor. Ook dit materiaal werd goed door het papier opgenomen.

2     unnamed

Conclusie: ook dit tweede deel van Mijn wonderlijke wereld vind ik een prachtig kleurboek. Het papier is zeer geschikt om te kleuren met potloden en te bewerken met de blender. Voor stiften vind ik het minder geschikt omdat die toch wat doordrukken en de kleurplaten zijn dubbelzijdig afgedrukt. Dit is het enige minpuntje van dit prachtige kleurboek want de mooie platen nodigen uit om heerlijk weg te dromen tijdens het kleuren.

Deel2W3

Willen jullie op de hoogte blijven van “Mijn Wonderlijke Wereld” deel 3 like Kleuren voor volwassenen & Masja’s Artwork

Wil je het kleurboek “Mijn Wonderlijke Wereld” (deel 2) bestellen dat kan! klik hier voor € 5.95  heb jij hem in je bezit.

Wij bedanken José voor haar tijd en inzet bij het maken van deze review!

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s