Review – Kaartensets van MIKS

In februari van dit jaar lieten wij jullie al een kleurplaten set van MIKS zien. Klik hier om deze review nogmaals te lezen.

Mikslogo

Maar er is meer! Sinds kort heeft Karin van MIKS ook 2 sets met kleurkaarten ontworpen en deze gaan wij jullie vandaag laten zien.


Wat is MIKS?
Bij MIKS kunt u terecht voor het gehele spectrum aan grafische producten. Van logo, huisstijl, advertentiecampagnes of een magazine ontwerpen tot een verhuiskaartje, menukaart of een agenda. En nu dus ook kleurplaten en kleurkaarten voor volwassenen!

Miks2

De kleurkaarten worden uitgegeven in 2 sets van 12 kaarten. Eentje om alleen in te kleuren de andere met lieve en positieve teksten.

Miks1
Van Karin ontvingen wij beide sets en ik ben zeer verrast over de kwaliteit van deze kaarten! Zij heeft gekozen voor een mooie kwaliteit papier van 300grs en dat merk je ook direct tijdens het kleuren.

IMG_6564 IMG_6563

De kaarten zijn heel veelzijdig en voor veel doeleinden te gebruiken.

IMG_6562

De bovenstaande kaart is gekleurd met Faber Castell Pitt stiften, deze kleuren zeer fijn op dit papier en geven goed kleur af. MIKS heeft haar watermerk aan de voorkant geplaatst, wat ik volledig begrijp, maar daar heb je geen last van tijdens het kleuren. Ik heb zelf 2 extra lijntjes gezet om de bloemetjes te sluiten (en ik ben absoluut geen tekenwonder) en gewoon over haar merk heen gekleurd. Totaal geen probleem dus.

IMG_6565

Ook het kleuren met potloden en daarna doezelen met terpentine werkt uitstekend. Zo moeten eigenlijk alle kaarten uitgegeven worden!

Wil jij een set bestellen? Dat Kan! Exclusief de verzendkosten kosten deze sets à 12 kaarten € 7,50. Om te bestellen kun je het beste even contact opnemen met Karin Huiberts. Klik hier om haar te contacten.

Leuk nieuws: Karin is inmiddels ook al bezig met het ontwerpen van kerstkaarten om te kleuren. Volg daarom MIKS op facebook om de vorderingen te volgen.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s