Oktober Pink Ribbon maand – Winactie

Net als vorig jaar doet kleurvolwassen weer mee aan het goede doel pink ribbon doen jullie mee?Pink ribbon

Van Pink Ribbon kregen wij deze 2 prachtige kleurboeken die we jullie mogen laten zien. Waarvoor wij ze heel erg willen bedanken.

Pink ribbon2            Pink ribbon3

Bekijk onze filmpjes hoe de binnenkant van beide prachtige kleurboeken er uit zien!

2 prachtige kleurplaten uit deel 1 Pink Ribbon Kleuren voor volwassenen

8  14

Handen en nog is handen.. Ook hier zit bij mij weer een gedachte achter.. Hand in hand dan sta je sterk. Draag het niet alleen. En de prachtige bloem die uit de handen groeit staat voor mij als symbool opnieuw weer aan leven beginnen. Wat ik voor vele wens!

17  18

De kleurplaten zijn gekleurd met Faber Castell Pitt stiften, ik vind zelf het contrast tussen de henna handen in combinatie met het Pink Ribbon lint heel bijzonder.

4    20

Ik heb voor deze plaat gekozen omdat ik het symbool zag staan als overwinning en bloei! Vele mensen moeten een harde strijd leveren tegen borstkanker. Daarom heb ik deze gekleurd met liefde en wil ik de bloem aanbieden aan iedereen die nog in die vreselijke strijd zit of deze vreselijke ziekte heeft overwonnen..

16   32

Ik heb gekleurd met Faber Castell Polychromos . Het papier is erg geschikt om te blenden. De kleuren heb ik gekozen omdat roze bij Pink Ribbon hoort. Het gras groene omdat ik dat als nieuw zie..En hoop dat ik dat met deze kleuren en plaat heb kunnen uitdragen.

2 prachtige kleurplaten uit deel 2 Pink Ribbon Kleuren voor volwassenen

21   15

Het bankje heb ik gekozen omdat je er niet alleen op hoeft te zitten. Vele mensen hebben borstkanker  en op die bank is er plek genoeg om te delen en te praten. Dus mijn gedachte was deel het niet alleen maar met lotgenoten.

22   5

Dit bankje is gekleurd met Faber Castell Pitt stiften evenals de bladeren van de bomen. Het gras en de achtergrond met Faber Castell pastelkrijt. Mooi om te doen en kleuren gaat prima op dit papier.

28   27

Boeddha staat in mijn ogen voor rust. En dat wil ik graag meegeven aan borstkanker patiënten. Ze leven in zo een hectische tijd dat ze vaak rust vergeten. Mijn wens is dat ik jullie aan het kleuren krijg voor ontspanning. Ik hoop dat het werkt!

31   step0001

Ook deze heb ik weer gekleurd met Faber Castell Polychromos. De kleur Roze hoef ik niet uit te leggen dat staat voor Pink Ribbon. De andere kleuren heb ik gekozen om na de rust jullie een kleurrijk leven toewens. Ik heb met liefde gekleurd en hoop dat er veel geld opgehaald gaat worden met de kleurboeken zo kunnen wij als kleurvolwassen.nl toch ons steentje bijdragen aan geld voor onderzoek naar borstkanker.

Steun Pink Ribbon en koop de kleurboeken!

Klik hier om deel 1 te bestellen en klik hier om deel 2 te bestellen. De boeken zijn € 9.95 en er gaat € 2.49 naar pink ribbon voor onderzoek naar borstkanker per verkocht boek.

3

Natuurlijk hebben wij ook wat gekocht voor het onderzoek naar borstkanker. Dit willen wij jullie graag laten winnen!

Wat moet je doen:

Like de facebook pagina van kleuren voor volwassenen en Pink Ribbon/Deel openbaar/Tag vrienden. Laat het zoveel mogelijk rond gaan op social media om dit goede doel te steunen! Laten we er met z’n allen een succes van maken!

Plaats een originele foto van je gekochte Pink Ribbon kleurboek(en)+ gekleurde  kleurplaat onder dit bericht op de pagina van facebook kleuren voor volwassenen. Win dit armbandje van Pink Ribbon ter waarde van € 9.95 (Ter beschikking gesteld door kleurvolwassen.nl). De actie loopt de gehele maand oktober. Begin november maken wij de winnaar bekend.

Pink ribbon1

Namens Pink Ribbon bedankt voor jullie steun!

Wij dragen Pink Ribbon een warm hart toe. En wensen iedereen die met deze vreselijke ziekte te maken heeft veel sterkte, steun en genezing toe.

Liefs,

Cynthia en Linda

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s