Review – Het enige echte dikke dames kleurboek voor volwassenen

Al enige tijd zijn wij kleurambassadeurs voor BBNC Uitgevers, dit houdt in dat wij de boeken die zij uitgeven mogen testen en reviewen.

Vandaag hebben wij een kleurboek voor jullie welke nog niet te koop is, maar wel al te bestellen!

IMG_5878 IMG_5879

Het enige echte dikke dames kleurboek getekend door Julia Woning! Kijken jullie mee?

Eerst maar weer eens de binnenkant bekijken doormiddel van dit korte filmpje!

Over het kleurboek
Ze zijn vrolijk, ze zijn herkenbaar, en ze zijn perfect geschikt om in te kleuren … Het zijn de Dikke Dames! Deze volumineuze vrouwenfiguren, geboren uit de pen van kunstenares Julia Woning, brengen je altijd en overal in een goed humeur. Kleur naar eigen inzicht de Dames in hun natuurlijke habitat: aan de thee met taart, klessebessend bij het haardvuur, aan de borrel met hun Dikke Dames-vriendinnen, of druk aan het werk achter hun bureau. De originele, herkenbare tekeningen van Julia Woning vragen er gewoon in om ingekleurd te worden. BBNC uitgevers is dan ook vereerd om dit schitterende Dikke Dames-kleurboek op de markt te mogen brengen!

IMG_5883 IMG_5885

Bij dikke dames hoort natuurlijk zoetigheid! Een lekker gebakje naast een kopje thee! Ik vind dit dus zo ontzettend leuk om te kleuren! De plaatjes zijn mooi getekend echt in de stijl van Julia Woning!

IMG_5887

Deze kleurplaat is gekleurd met Faber Castell Pitt stiften, helaas drukken die wel ietsje door op dit papier en dat vind ik wel echt jammer. BBNC heeft dusdanig veel kleurboeken uitgegeven waardoor dit “probleem” inmiddels wel duidelijk zou moeten zijn.

Ook heb ik een plaat gekleurd met Faber Castell Polychromos kleurpotloden. Omdat ik het zonde vind dat de stiften wat doordrukken in het boek heb ik dus gekozen om verder te gaan met potloden.

IMG_6012 IMG_6013

Het papier is zeer geschikt om op te werken met potlood, het papier glijdt goed en het is wat ruwer waardoor je potlood goed veel kleur afgeeft.

IMG_6014 IMG_6015

Ik vind het altijd leuk om te zien hoe je plaat tot leven komt bij elke kleur die je toevoegt! En wat een heerlijke tekeningen zijn dit, ik ben nu al fan van de dikke dames!

IMG_6016 IMG_6017

Heerlijk om te doen, juist ook omdat de platen niet zo heel groot zijn vind ik ze heel prettig!

Kortom een super leuk boek, echt helemaal mijn ding! Papier werkt fijn maar had naar mijn mening wel wat dikker gemogen!

Het enige echte dikke dames kleurboek is te koop voor 9,95 euro bij bol.com. (Levering vanaf 15/09). Klik hier om hem te bestellen.

Deze review bevat product(en) die door BBNC Uitgevers ter beschikking is gesteld,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright Β©

Een gedachte over “Review – Het enige echte dikke dames kleurboek voor volwassenen

  1. Julia Woning zegt:

    Hallo Kleuren voor volwassenen, bedankt voor de leuke review! Blijft moeilijk om papier te gebruiken voor alle kleur mogelijkheden. Maar heel veel kleur plezier πŸ˜€ Ik had net zelf een test gedaan met diverse stiften in het kleurboek. Zie pagina facebook: dikke dames julia woning

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s