Review – Tropisch Paradijs – Karakter Uitgevers

Vandaag neem ik jullie mee in de wereld van het Tropisch Paradijs. Het nieuwe kleurboek van Millie Marotta.

tropisch

Dit leuke kleurboek ontvingen wij van Karakter Uitgevers om te reviewen en dat doen wij natuurlijk weer graag!

Informatie van de uitgever:
Prachtige luxe uitgevoerd kleurboek voor volwassenen. De opvolger van Dierenrijk kleurboek waarvan binnen een paar weken meer dan 30.000 exemplaren werden verkocht.
Op speciaal, crèmewit papier gedrukt: geschikt voor gebruik van professionele kleurpotloden, krijt en zelfs verf.  Met ruimte voor eigen tekeningen!

Aantal bladzijdes: 96

Wat een heerlijk kleurboek is dit weer van Millie Marotta! Dierenrijk was ik ook al enorm fan van dus deze gaat ook zeker bij mijn favorieten.

IMG_5732 IMG_5733

Ik heb gekozen om te beginnen aan deze mooie flamingo’s die in het boek staan. Ik hou niet zo van vogels maar vind Flamingo’s qua kleur altijd wel heel erg mooi! Maar een kleurboek zou een kleurboek niet zijn als je er niet lekker mee kunt experimenteren qua kleuren. En dat heb ik dan ook gedaan.

IMG_5734 IMG_5735

Ik heb gekleurd met de polychromos potloden van Faber Castell. Dit zijn wat mij betreft toch wel de fijnste potloden om mee te werken. Ze glijden over het papier en zijn goed op te bouwen qua kleuren.

IMG_5736 IMG_5737
Leuk om te zien hoe de flamingo’s steeds meer tot leven komen. Het papier is van een mooie kwaliteit, ik durf alleen niet te garanderen dat het papier ook met stift ingekleurd kan worden. Ik zal dit nog een keer apart voor jullie testen.

IMG_5738 IMG_5739

Een super vrolijke plaat is het geworden! De achtergrond heb ik nog niet gekleurd, wellicht dat ik dat nog een keer met pastelkrijt ga opvullen maar daar twijfel ik nog over.

Conclusie: Een super leuk boek voor een ieder die wat van uitdagende platen houdt. Ik word er persoonlijk erg vrolijk van met zulke patronen! Ik ga dan ook snel verder aan de volgende plaat ik dit boek!

IMG_5740

Het Tropisch Paradijs kleurboek is te koop bij o.a. bol.com voor €9,99. Klik hier om hem te bestellen.

Benieuwd naar het dierenrijk kleurboek? Klik dan hier om daar de review van te lezen!

Deze review bevat product(en) die door Karakter Uitgevers ter beschikking is gesteld,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

2 gedachtes over “Review – Tropisch Paradijs – Karakter Uitgevers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s