Waarom ben je begonnen met kleuren? – Door Cynthia

Vaak krijgen wij de vraag waarom wij nou eigenlijk begonnen zijn met kleuren?

In februari 2014 zag ik op een website een kleurboek voor volwassenen langs komen (deel 1 van de enige echte kleurboeken van BBNC). Als kind was ik altijd al dol op kleuren dus zo’n kleurboek moest ik gewoon hebben. Ik besloot om het kleurboek te kopen en sindsdien ben ik verkocht!

kvv1

Het werkt zo ontzettend ontspannend, je kan er echt even je hoofd mee “leeg kleuren”. Een lange werkdag gehad, of stress? Pak je kleurboek en kleur even al je zorgen weg.

Misschien leuk om te zien, dit was 1 van de eerste platen welke ik kleurde!

eerste

En jullie? Waarom zijn jullie begonnen met kleuren?

4 gedachtes over “Waarom ben je begonnen met kleuren? – Door Cynthia

 1. Christel Bakkers zegt:

  Ik ben een juf en op dit moment in mijn leven is het een beetje moeilijk.
  Kleuren is iets wat ik altijd graag deed.
  Ik ben in de Standaard Boekhandel gaan rondmuizen en iets gezocht wat mij aansprak.
  Ik heb toen het Enige Echte Mandala Kleurboek (deel 1) gekocht.
  Heb alle tekeningen ingekleurd. Begonnen op de 1ste pagina en geëindigd op de laatste.
  Pas toen ben ik verschillende kleurboeken, kleurpotloden en stiften gaan kopen.

  Like

 2. irma zegt:

  November 2013 kreeg ik een ontsteking in mijn hersenen hierdoor in ziekenhuis gelegen 3 weken en daarna 3 maanden intern op een revalidatie centrum. Hier werd het kleuren en schilderen al gedaan als een vorm van therapie. Ik merkte dat ik door middel van kleuren goed me rust kan pakken, die heel belangrijk voor mij is omdat ik door de ontsteking NAH heb gekregen. een hersen letsel die niet zichtbaar is maar wel degelijk aanwezig is.

  Like

 3. Anneke de krom zegt:

  Ik ben gaan kleuren omdat is chronisch ziek ben en mijn man nog hele dagen werkt . Dus ik ben van 5.30 uur tot 17.30 uur alleen. Ik kom nooit buiten. Door te kleuren kan ik mijn pijn vergeten en ontspannen. Ik kleur het liefste Mandala’s.

  Like

 4. Saskia zegt:

  Als kind vond ik kleuren geweldig. Vorig jaar met Sinterklaas een kleurboek gevraagd en vanaf dat moment ben ik weer gaan kleuren. Lekker ontspannend bezig zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s