Gastreview – 3 Zomerse kleurboeken met de thema’s patronen, dieren, bloemen – Door Tineke

Ik mocht voor Kleurvolwassen.nl  de 3 Zomerse Kleurboeken van Mombooks reviewen. drie leuke kleurboeken waar ik gelijk mee aan de slag ga!

full34064622_b full34064622_a full34064622

 

 

 

 

 

 

 

Laten we kijken naar deze 3 leuke kleurboeken!

Review Heel Holland kleurt Bloemen:

Heel Holland kleurt Bloemen met meer dan 30 kleurplaten, met de natuur in de hoofdrol, voor uren kleurplezier. Wat ik vooral prettig aan dit boek vind is dat er ook enkelzijdige platen in staan. Dus ben je een stiften/marker liefhebber geeft dit geen problemen met het doordrukken. Wel zal ik voor de zekerheid er een los vel er onder leggen want het papier is niet super dik.

Onderstaande plaat heb ik gekleurd met Faber-Castell “polychromos” en gedoezeld met geurloze terpentine. Het papier nam de kleuren goed op en het doezelen ging ook prima. Het papier ging niet opbollen en de kleuren droogden mooi egaal op.

unnamed

Review Heel Holland kleurt Dieren:

Ik heb deze plaat bewerkt met de Tiger Twin Markers. Omdat dit kleurboek over enkele en dubbele pagina’s beschikt kan je dus ook de markers gebruiken in verband met het doordrukken. Net als bij het bloemen boek is dit papier niet dik dus ook hier heb ik iets onder de plaat gedaan. Het papier zuigt de inkt meteen op en is het dus uitkijken voor het vloeien van de kleuren over de zwarte randen. Met gewone stiften heb je dit probleem niet. In het kleurboek zitten meer dan dertig kleurplaten met dieren in de hoofdrol, dus staat weer garant voor uren kleurplezier.

unnamed

Review Heel Holland kleurt Patronen:

Ik heb een plaat bewerkt met de tiger twin markers uit het heel Holland kleurt patronen kleurboek. Ik heb de plaat eerst gekopieerd omdat ik wist dat de markers doordrukken. In dit boek zitten ongeveer 30  kleurplaten die uit heel veel verschillende patronen en verschillende thema’s bestaat, dus voor een ieder wat wils.

unnamed

 

De 3 kleurboeken zijn te bestellen op de site van Mombooks €9,99 Klik hier om ze te bestellen.

Wij bedanken Tineke voor haar tijd en inzet bij het maken van deze review!

Deze review bevat product(en) die door Mombooks ter beschikking is gesteld,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

 

2 gedachtes over “Gastreview – 3 Zomerse kleurboeken met de thema’s patronen, dieren, bloemen – Door Tineke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s