Kaarten om te kleuren, wat doe je ermee?

De laatste tijd zien wij steeds vaker kaarten voorbij komen die je zelf in kunt kleuren. Omdat deze steeds populairder worden krijgen wij ook vaak de vraag wat je met die kaarten het beste kunt doen.

1 IMG_4740|


Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een eigen gekleurde kaart? Dat kan natuurlijk iemand in je omgeving zijn, maar er bestaat ook een speciale website voor het versturen en ontvangen van postkaarten.

PC

Postcrossing is een website waar je jezelf kunt aanmelden voor het versturen van kaarten. Het doel van dit project is mensen de mogelijkheid te bieden ansichtkaarten vanuit alle hoeken van de wereld te kunnen ontvangen, gratis. Hoewel, bijna. Het belangrijkste is: als je een ansichtkaart stuurt, zul je er in ieder geval een ontvangen, van een willekeurige Postcrosser ergens in de wereld.

Een project waar ik zelf al jaren aan mee doe en af en toe eens een kaartje over de wereld stuur en altijd een leuk kaartje terug krijg!

Dus weet je niet wat je met al die gekleurde kaartjes moet doen? Neem dan vooral eens een kijkje op de website van postcrossing en doe mee!

Advertenties

2 gedachtes over “Kaarten om te kleuren, wat doe je ermee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s