Review Caran d’Ache Supracolor soft Kleurpotloden

Van DiscountOffice.nl ontvingen wij een setje Caran d’Ache Supracolor soft kleurpotloden om te reviewen. Dat doen wij natuurlijk graag en vandaag gaan wij jullie onze bevindingen van deze potloden laten zien.

IMG_4963 IMG_4964

Kijken jullie mee naar deze potloden?

IMG_4965 IMG_4966

Informatie gevonden op Internet:

De wateroplosbare ‘Aquarelle’ kleurpotloden van Caran d’Ache voldoen aan de hoogste eisen. De potloden zijn zuinig in gebruik dankzij de buitengewone dek kracht, hoog briljante kleuren en zijn uitstekend lichtecht. De potloden zijn gemaakt van eersteklas cederhout, zijn in de stiftkleur gelakt en hebben een kleurnummer. Het kleurenpalet van 120 tinten biedt onbegrensde mogelijkheden. Geschikt voor bijvoorbeeld arceer- en aquareltechnieken en lavis. Ze zijn te combineren met watervaste kleurpotloden, kleurkrijt Neocolor, waterverf en gouache. Supracolor Soft Aquarelle potloden zijn verkrijgbaar in verschillende sets, verpakt in een metalen doos.De kleurpotloden zijn van professionele kwaliteit , stift Ø 3,8 mm.

 11652198_931167640273426_1704565940_n   11657406_932504343473089_1313608619_n

Zoals vele van jullie weten ben ik een echte kleurpotloden freak. Daarom zo leuk dat ik deze set mocht testen. Al snel ga ik aan de slag en wow! wat een pracht potlood. Wat ik op internet heb gevonden klopt als een bus! Wat een kleurafgifte. Door een beetje te spelen met de potloden krijg je schaduwen (door hard en zacht te drukken).

11655505_932504333473090_1559553048_n   11647218_932504293473094_1525999711_n

Het mengen gaat ook fijn, ik heb de papieren rol (onder de T) met bruin en geel gemengd om  oud papier proberen te creëren. Met de kaart om te versturen heb ik niet nagedacht met het pakken van een kleurpotlood, ik moet zeggen ik ben zeer tevreden met deze vrolijke kaart. Ik had wel  ik mis kleuren en ik wil meer. Dus ik ga zeker verder met sparen om deze potloden compleet te krijgen. Caran d’Ache Supracolor soft heeft er een grote fan bij!

Je hebt al een set Supracolor soft potloden van 12 stuks voor €15.37  via Discountoffice.nl Klik hier om de set te bestellen.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

3 gedachtes over “Review Caran d’Ache Supracolor soft Kleurpotloden

 1. Anneke van Dijken zegt:

  Ik ben inmiddels ook een kleurpotloden-freak, maar ga toch nog even door sparen.
  Straks wordt Bruynzeel expression aquarel bezorgd en dan moet ik het voorlopig doen met de gewone expression van Bruynzeel en het keverblik. Er moet wat te wensen over blijven, maar wie weet in de toekomst, lees van de Kerstman misschien of misschien stiekem wel eerder.

  Like

 2. Debby zegt:

  Eindelijk lees ik iets over de Supracolors, ik heb Luminance en Prismacolors maar grijp toch altijd terug naar de SC. Heb onlangs ook een paar Faber Castell potloden besteld maar ze doen beslist niet onder sterker nog,ik vind ze veel fijner kleuren maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ik ben er iig op terug gekomen om te sparen voor de FC.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s