Review – Dieren Kleuren – Kosmos Uitgevers

Van Kosmos Uitgevers ontvingen wij het kleurboek Dieren Kleuren. Een mooi groot kleurboek voor de echte dierliefhebber!

IMG_4808

Het boek bevat 35 kleurplaten en wij gaan je daar natuurlijk weer een groot deel van laten zien!

Allereerst weer een kijkje binnenin het boek!

Informatie van de uitgeverij:
In Dieren kleuren vind je 35 kleurplaten met in totaal 250 diersoorten om in te kleuren. Van paradijsvogels, exotische vissen tot zeeleeuwen en giraffen. Op de achterzijde van elke kleurplaat staat informatie over het diersoort. Dit kleurboek voor volwassenen biedt niet alleen uren kleurplezier, maar ook nuttige informatie over al die mooie dieren die de wereld rijk is.

Luxe uitgave met 250 diersoorten om in te kleuren, voor dierenliefhebbers van alle leeftijden!

Zelf ben ik nog wat terughoudend wat dit boek betreft, ik ben erg fan van fantasie platen en ben dus niet zo goed met dit soort kleurboeken, maar we gaan het met behulp van google zo goed mogelijk proberen!

IMG_4760 IMG_4761

Ik begin met de Heliconius Melpomene vlinder. Nog nooit van gehoord maar daar is gelukkig google voor uitgevonden! Een makkelijke vlinder om te kleuren, het is dan ook zo gepiept en wat is dit leuk om te doen zeg! Snel door naar de volgende!

IMG_4762 IMG_4763

Ook de kleine parelmoervlinder is geen moeilijke opgave, het zijn maar kleine vlinders dus dat is snel gedaan. Het papier kleurt echt heerlijk, het is wat dikker en niet zo heel erg glad!

IMG_4764 IMG_4765

Ga ik het aandurven om ook de grotere vlinders te gaan kleuren? Deze kleintjes waren allemaal vrij simpel maar het grotere werk zal wat lastiger zijn.

IMG_4801 IMG_4802

Ik ben echt fan van dit kleurboek, wat heerlijk om te doen! En wat leuk om zo de dieren tot “leven” te zien komen op je blad! Alles is gekleurd met potlood, zowel met Caran d’Ache Prismalo als Faber Castell Polychromos.

IMG_4809

Al snel heb ik de eerste bladzijde al helemaal af en staar ik er een hele tijd naar, zo ontzettend gaaf geworden! Snel door naar de vissen in dit boek! En daar ben ik nu dus mee bezig, als jullie het leuk vinden dan plaats ik over een tijdje weer nieuwe updates van dit boek! Laat het dan vooral even achter in de comments.

IMG_4810

Een super leuk boek wat mij betreft! Het heeft mij echt doen verbazen! Het boek ligt bij mij nu standaard op tafel zodat ik af en toe even een nieuw diertje kan kleuren!

Het dieren kleuren kleurboek is verkrijgbaar voor 14,99 euro bij bol.com. Klik hier om hem te bestellen.

Deze review bevat product(en) die door Kosmos Uitgevers ter beschikking is gesteld,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

6 gedachtes over “Review – Dieren Kleuren – Kosmos Uitgevers

 1. Petra van Schaik zegt:

  Bij het filmpje had ik ook zoiets van…hmmm niet mijn boek, maar jouw verhaal en de foto’s van het inkleuren maken mij enthousiast. Het komt inderdaad tot leven. Ben erg benieuwd naar een update. Denk dat het boek toch op mijn verlanglijstje komt te staan.

  Like

 2. Lisette zegt:

  Heb dit boek zelf onlangs aangeschaft. Zat heel erg te twijfelen, maar omdat ik echt toe was aan wat anders dan mandala’s en abstracte kleurplaten heb ik hem toch meegenomen. En heb er totaal geen spijt van. Heel mooi boek! 🙂
  Ik ben nog met de eerste pagina, de vlinders, bezig. Heel leuk om de soorten op te zoeken en dan zo goed mogelijk na te tekenen. Zo kom ik nog wat te weten ook 😉
  Kortom; ik ben er erg blij mee. Ben benieuwd of je al verder bent in dit boek 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s