Gastreview – Creatief Kleurblok Bloemen

Ik mocht voor Kleurvolwassen.nl het Creatief Kleurblok Bloemen reviewen. Een leuk blok om in te kleuren!

bloemen

Het boekje heeft 48 pagina’s en heeft een mooi formaat.

Over het kleurblok:
Laat je inspireren en ontdek je natuurlijke creativiteit met deze prachtige bloementekeningen om in te kleuren. In dit originele kleurblok voor volwassenen of iets oudere kinderen vind je 48 gedetailleerde kleurplaten om in te kleuren, enkelzijdig bedrukt. Daarna kun je de tekening mooi uitscheuren om eventueel te bewaren of op te hangen. Ook verkrijgbaar met het thema: Vlinders.

Wat mij betreft is dit echt een super leuk boekje! Vrolijke platen met niet al te moeilijke designs.

IMG_4654

Deze plaat heb ik ingekleurd met potloden, het papier kleurt fijn en door de zwarte dikke lijnen zijn de kleuren lekker fel!

IMG_4655

Ook heb ik een plaat gekleurd met gelpennen van de lidl, ook dit werkt erg fijn in het kleurblok. Doordat de pagina’s enkelzijdig gedrukt zijn heb je verder geen problemen met doordrukken.

Een leuk kleurblok voor een ieder die van kleuren houdt!

Het kleurblok is te koop bij bol.com voor 9,50 euro. Klik hier om hem te bestellen.

Wij bedanken Nel voor haar tijd en inzet bij het maken van deze review!

winactie banner

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright Š


66 gedachtes over “Gastreview – Creatief Kleurblok Bloemen

 1. Marjan zegt:

  Ik ben gek op kleuren voor volwassenen geworden toen ik tot rust moest komen in het ziekenhuis. Op de afdeling AB vond ik allerlei mooie kleurplaten. Nu kleur ik bijna dagelijks.

  Like

 2. Aafke van der Kooi zegt:

  Leuke review, het blok ziet er ook erg mooi, leuk en bovendien handig uit. De platen zijn erg verschillend en daar kun je echt iets leuks van maken. Mooi!!

  Like

 3. janna hoving zegt:

  Ik zou graag dit blok winnen omdat ik gek op kleuren ben. Ben nog maar net begonnen. Dus mijn kleurboeken collectie kan echt uitbreiding gebruiken

  Like

 4. Sylvia zegt:

  Het lijkt me een geweldig boek om samen met mijn moeder te kleuren. Wij houden beiden van bloemen dus dat wordt vast een feest. Leuk om mee te nemen als we straks 3 weken vakantie gaan vieren. mijn moeder is dan 97 en vindt het nog steeds leuk om te kleuren.

  Like

 5. Jessica zegt:

  Ik zou dit kleurboek heel graag winnen, omdat het een van de weinige vormen van ontspanning is die ik nog over heb. Ik heb een hersenbeschadiging en kan daardoor nog maar heel weinig dingen doen ten opzichte van vroeger. Ontspanning vind ik eigenlijk alleen nog maar binnenshuis. Daarom ben ik bezig met het aanleggen van een leuke voorraad kleurboeken en dit boek zou daar zeker bij passen.

  Like

 6. Kirsten zegt:

  Dit lijkt me een gevarieerd en praktisch kleurenblok. Ik vind het ook beter als er slechts aan ÊÊn zijde patronen of tekeningen ingekleurd kunnen worden en dat je je werkje kan afscheuren i.p.v. boeken die recto verso zijn bedrukt. Kleuren is heel rustgevend en maakt mijn hoofd vrij van alle stress die op me afkomt!

  Like

 7. Madelief zegt:

  Dit boek is echt wat voor mij
  Ik hou heel veel van kleuren en van bloemen (heb zelf een bloemennaam) dus zou super zijn als ik ermee aan de slag kon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s