Budget kleuren – Deel 3 Viltstiften – Door Cynthia

Al eerder hebben jullie de budgettips kunnen lezen over de kleurboeken en de potloden. Vandaag laat ik jullie een aantal budgettips zien over viltstiften!

budget banner

Binnen de viltstiften kun je heel veel mogelijkheden vinden, van 2 euro per pakje tot 4 euro per stift. Natuurlijk zit er een kwaliteitsverschil in de verschillende viltstiften maar ook voor een lage prijs kun je goede stiften vinden!

Als eerste raad ik net als bij de potloden de stiften van Maped aan.

maped1

Deze Color’peps junglestiften zijn verkrijgbaar in een verpakking van 24 stuks voor 8,99 euro. De stiften zijn onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Naast de stiften van Maped zijn ook de stiften van Bruynzeel altijd een aanrader.
mega2
De stiften van Bruynzeel zijn verkrijgbaar in een verpakking van 50 stuks voor 7,99 euro. Ook deze stiften zijn verkrijgbaar bij Bol.com.

Daarnaast zou ik de Stabilo 68 graag aanraden, deze stiften zijn wel ietsje duurder maar zijn vaak in de aanbieding en zijn daarnaast ook los verkrijgbaar!

stabilo

Deze stiften zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, de verpakking zoals hierboven heeft 20 viltstiften en kost 18,95 euro en is ook verkrijgbaar bij bol.com.

Maar ook met viltstiften is het zo dat het ontzettend persoonlijk is, ik zelf werk het liefste met Stabilo stiften in de kleurboeken. Deze drukken weinig tot niet door (bij normaal gebruik) en gaan lang mee.

Dit was voor nu het laatste deel van Budget kleuren. Uiteraard zullen wij wel af en toe budgettips blijven plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s