Review met stift – Het enige echte minikleurboek voor volwassenen – BBNC Uitgevers

Na een prachtige reeks succesvolle kleurboeken presenteert BBNC Uitgevers nu Het enige echte minikleurboek voor volwassenen. Een schitterend kleurboekje vol nieuwe kleurplaten, van dezelfde kwaliteit, maar nu in een handzaam formaat en tegen een nog zachtere prijs, dus ook geschikt voor de kleinere portemonnee.

mini

Dit handzame, lichtgewicht kleurboek kun je overal mee naartoe nemen. Stop hem in je jas, broekzak, tas of koffer en je kunt overal je kleurmomentje pakken.

En wij gaan jullie vandaag de review van dit leuke kleurboekje laten zien!

Het formaat is inderdaad erg handzaam, het boekje is 11X16 cm en daardoor net ietsje groter dan een standaard foto formaat. Erg handig voor in je tas dus! In het minikleurboek vind je 144 pagina’s welke dubbelzijdig zijn bedrukt. Lekker veel kleurplaten voor dat geld!

IMG_3970

Ik heb er voor gekozen om te beginnen met een simpele plaat in combinatie met Stabilo 68 stiften. Deze stiften drukken bij mij in de gewone boeken van BBNC niet door dus ik ben benieuwd wat het op dit papier gaat doen.

IMG_3971 IMG_3972

Het papier kleurt fijn maar op de achterkant zie ik toch wel dat het toch wel ietsje doordrukt. Jammer want zeker doordat het dubbelzijdig gedrukt is “verpest” je zo standaard altijd een kleurplaat op de achterkant.

Naast de Stabilo 68 heb ik ook een plaat gekleurd met Faber Castell Pitt stiften, deze drukken over het algemeen nog minder door dus uiteraard ben ik zeer benieuwd naar de resultaten!

IMG_3991 IMG_3992

De stiften kleuren prima op dit papier, maar ook deze drukken heel licht door wat ik persoonlijk heel jammer vind. Wel drukken deze minder door dan de Stabilo 68 stiften.

IMG_3993 IMG_3994

Conclusie; Een leuk kleurboekje voor een leuke prijs. Papier is vrij dun waardoor doordrukken vrijwel een garantie is. Maar kleur je met potloden dan heb je dat probleem natuurlijk nooit!  Een aanrader voor diegene die graag hun boeken onderweg meenemen, het formaat is zeer handzaam en past daardoor in iedere tas!

Het enige echte minikleurboek voor volwassenen is verkrijgbaar bij onder andere bol.com voor €6,95. Klik hier om hem te bestellen.

Uiteraard vinden jullie op KleurVolwassen binnenkort ook een review met potloden!

Deze review bevat product(en) die door BBNC Uitgevers ter beschikking is gesteld,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s